17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Δεν σκεφτόμαστε πέραν από το επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα

ΜΠΕΡΓΚ:Δεν σκεφτόμαστε πέραν από το επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα

By on 8 Οκτωβρίου, 2022 0 344 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά από το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη, καλό αποτέλεσμα, κάναμε καλό παιχνίδι, μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ πιο νωρίς. Γενικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι αυτή τη βδομάδα, με την πρόκριση στο κύπελλο και τη νίκη σήμερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το ότι ο Σατσιάς χαρακτήρισε την Πάφο την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, το ότι ο κόσμος ζητά πρωτάθλημα: «Νομίζω είναι πολύ νωρίς. Κάναμε καλή αρχή, ακόμη συνηθίζουμε ο ένας τον άλλον, πώς είμαστε, πώς δουλεύουμε, προσπαθούμε να βελτιωθούμε, να είμαστε οι καλύτεροι που μπορούμε, σωστή νοοτροπία, σκληρή δουλειά. Θα παίξουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια, δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Το να σκεφτόμαστε πιο μακριά από το επόμενο παιχνίδι δεν είναι δυνατό, σκεφτόμαστε τη Δόξα».

Για το ότι χάνει κλασικές ευκαιρίες κι αν είναι θέμα άγχους: «Σκοράραμε τρία γκολ, αυτό είναι καλό. Φυσικά μπορούσαμε περισσότερα, αλλά είμαι περισσότερο ικανοποιημένος από το ότι έχουμε ευκαιρίες και δημιουργούμε. Θα θέλαμε περισσότερα γκολ, αλλά είμαι ικανοποιημένος, όταν κερδίζεις 3-0 είσαι ικανοποιημένος».

Για το αν θα τραβήξει το αυτί του Σεμέδο για τις ευκαιρίες που έχασε: «Είχε πολύ καλές τοποθετήσεις. Είχαμε γενικά ως ομάδα. Αν δεν μπαίνεις στη σωστή θέση, δεν θα σκοράρεις ποτέ. Σκοράραμε τρία γκολ, είχαμε clean sheet. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις έτσι είμαστε πολύ χαρούμενοι».