18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πολλά τα κίνητρα για το τρίποντο στην Ανόρθωση στο πτώτο ματς του Μουνιόθ

Πολλά τα κίνητρα για το τρίποντο στην Ανόρθωση στο πτώτο ματς του Μουνιόθ

By on 10 Οκτωβρίου, 2022 0 1015 Views

Η Ανόρθωση έχει πολλά κίνητρα για να επιδιώξει τη νίκη στο σημερινό (19:00 Cablenet)) ντέρμπι με τον Απόλλωνa. Aπό μόνη της η αλλαγή προπονητή καταδεικνύει ότι το πρωτάθλημα δεν άρχισε ‘οπως θα το ήθελαν στην ομάδα,και η παρουσία του νέου προπονητή στον πάγκο είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για τους παίκτες να δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους για το τρίποντο.

Η Ανόρθωση θέλει απόψε
-Να κάνει restart με τον Τσίσκο Μουνιόθ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της.
-Να νικήσει για πρώτη φορά φέτος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
-Να πάρει την πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι.
-Να νικήσει τους «γαλάζιους» για πρώτη φορά μετά τις 2 Οκτωβρίου 2019 και μετά τις 4 περσινές ισοπαλίες!
-Να επαναφέρει στις τάξεις του κόσμου της την αισιοδοξία και την πίστη προς την ομάδα.
Μία 5άδα υψηλών κινήτρων για την «κυρία», που θέλει πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα με το νέο προπονητή στον πάγκο της, ώστε να αντιμετωπίσει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Εκτός πλάνων είναι οι Αμπαρτζουμιάν και Εμπραλίτζε. Ο Μουνιόθ δεν άνοιξε τα χαρτιά του στις προπονήσεις για την ενδεκάδα, συνεπώς μπορούμε να προβούμε απλά σε εκτιμήσεις βάσει των δοκιμών του. Ένα πιθανό σχήμα είναι το εξής: Λόρια, Μπαϊσίνιο, Χαρογιάν, Αντωνίου, Κορέια, Αρτυματάς, Πάντσεον, Χριστοδουλόπουλος, Ουάρντα, Νινγκά, Γουαρίς χωρίς να αποκλείεται να δούμε τον Ράντονιτς στην κορυφή και τον Νινγκά στο δεξί φτερό.Σε αυτό το ενδεχόμενο ένας εκ των Λάζαρου- Γουαρίς θα μείνει στον πάγκο.