17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Η συμμετοχή μας στην Ευρώπη είναι… μπόνους τουλάχιστον (ένα μήνα εκτός ο Φαμπιάνο)

ΛΕΝΟΝ:Η συμμετοχή μας στην Ευρώπη είναι… μπόνους τουλάχιστον (ένα μήνα εκτός ο Φαμπιάνο)

By on 12 Οκτωβρίου, 2022 0 1524 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Νιλ Λένον στη διάσκεψη τύπου, για το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» (13-10/22:00), για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Νιλ Λένον

“Η Γιουνάιτεντ έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της, έχει βελτιωθεί. Με την Έβερτον ήταν πολύ καλή”.

“Ο Κριστιάνο έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι με την Έβερτον. Μπορούσε να σκοράρει και στη Λευκωσία. Σίγουρα θα θέλαμε… να μην τον έχουμε απέναντί μας”.

Αν θα γίνει ροτέισιον: “Το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα. Η συμμετοχή μας στην Ευρώπη είναι… μπόνους. Δεν μπορείς απέναντι στην Γιουνάιτεντ να μην παρατάξεις μια δυνατή ομάδα. Δεν βλέπω σωματική ή πνευματική κούραση στην ομάδα.

Για τον Φαμπιάνο: “Θα είναι έξω για μερικές βδομάδες. Ίσως κάνει επέμβαση, αυτό θα το αποφασίσει ο ίδιος. Αν όχι, θα μείνει εκτός για μερικές βδομάδες. Είναι ένας τραυματισμός στο στήθος”.

Εάν ο τραυματισμός του Φαμπιάνο σχετίζεται με προηγούμενο τραυματισμό και αν υπάρχει η σκέψη για αντικατάστασή του εάν απουσιάσει για μεγάλο διάστημα: «Είναι διαφορετικός τραυματισμός είναι στο στήθος και όχι στον ώμο. Το αν θα χειρουργηθεί ή όχι είναι δική του απόφαση. Εάν δεν χειρουργηθεί θα μείνει έξω για 4-6 εβδομάδες».

Άνταμ Μάθιους

“Είναι σημαντικό για μένα ότι επιστρέφω στην Αγγλία. Θα είναι στο γήπεδο φίλοι και συγγενείς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

“Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Δεν είναι δικαιολογία τα συνεχόμενα παιχνίδια, πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.