1 Ιουνίου, 2024
  • 1 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επιστροφή στο πρωτάθλημα με νέα δεδομένα για την Ομόνοια(πιθανή 11αδα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα)

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με νέα δεδομένα για την Ομόνοια(πιθανή 11αδα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα)

By on 17 Οκτωβρίου, 2022 0 752 Views

Επιστροφή στο Κυπριακό πρωτάθλημα για την Ομόνοια, η οποία θέλει να έχει… ομαλή επαναφορά και να περάσει νικηφόρα από τον αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Προφανώς και άφησαν πολλές δυνάμεις οι παίκτες του Νιλ Λένον σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι ψηλών εντάσεων, με τον Βρετανό τεχνικό να έχει μπροστά του ένα μεγάλο στοίχημα. Να διαχειριστεί το υλικό του με τέτοιο τρόπο που θα φέρει φρεσκάδα στην ομάδα και προφανώς το τρίποντο.

Εκτός αποστολής θα είναι οι Φαμπιάνο, Κούσουλος και Μπασιρού ενώ ο Μάθιουςν θα είναι στην αποστολή αλλά μάλλον δεν θα αρχίσει τον αγώνα

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Ουζόχο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Ψάλτης έχει τον πρώτο λόγο, ενώ αριστερά θα επιστρέψει ο ΛέζιακςΜίλετιτς και Λανγκ είναι οι επικρατέστεροι για το κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή δεδομένος δείχνει ο Μιξ, με τους Χάμπο και Κασάμα να διεκδικούν την άλλη θέση. Πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο θα κινείται ο Παπουλής με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή. Δεξιά θα είναι ο Λοϊζου και αριστερά πιθανότατα ο Μπρούνο.

Θέση στο αρχικό σχήμα θα διεκδικήσουν οι Παναγιώτου και Μπεζούς.