7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Kράτησε άνετα τη νίκη η Νέα Σαλαμίνα.Οδυνηρή ήττα για την Ομόνοια

Kράτησε άνετα τη νίκη η Νέα Σαλαμίνα.Οδυνηρή ήττα για την Ομόνοια

By on 18 Οκτωβρίου, 2022 0 6824 Views

Η Νέα Σαλαμίνα τελείωσε σήμερα Τρίτη (18/10) αυτό που άρχισε τη Δευτέρα (17/10) και ξόρκισε κατάρα 26 ετών! Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Ομόνοιας με 1-0 στο ΓΣΠ για την 7η αγωνιστική, στη συνέχεια του ματς που διακόπηκε στο 66’ και έφτασαν στους 13 βαθμούς και την 4η θέση, συγκατοικώντας με την ΑΕΚ.Αντίθετα η Ομόνοια δέχθηκε οδυνηρή ήττα και προβλημάτισε αφού έμεινε αρκετά νωρίς μακριά από τις πρώτες θέσεις. Έμεινε στους 9 βαθμούς και στην 7η θέση

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Τιάγκο στο 50’ ο οποίος το πανηγύρισε ήπια με τους συμαίκτες του

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν καλύτερα και ήταν αυτοί που έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ, με τη Νέα Σαλαμίνα να κρατάει με σχετική ευκολία το χθεσινό προβάδισμα και να νικάει την Ομόνοια στη Λευκωσία έπειτα από 26 χρόνια και την 21η Σεπτεμβρίου του 1996, όταν επιβλήθηκε των πρασίνων με 2-0 στο Μακάρειο.Στο ΓΣΠ είναι η πρωτη νίκη της Ν.Σαλαμίνας επί της Ομόνοιας.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Λένον): Ουζόχο, Μάθιους, Γιούστε, Λανγκ, Λέζιακς (88′ Κίτσος), Χαραλάμπους, Κασάμα (88′ Μπάρκερ), Μπεζούς (54′ Παπουλής), Ζαχαρίου (78′ Λοΐζου), Μπρούνο, Ανσαριφάρντ (54′ Χούπερ).
Στον πάγκο: Παναγή, Μπασιρού, Παναγιώτου, Μίλετιτς, Βενιζέλου, Σάββα, Κακουλλής.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Κατσικάς, Μάντζεκ (63′ Μαργκάσα), Καρλίτος, Μιγκελίτο (40′ Τιάγκο), Φελίπε (90+1′ Ντάτκοβιτς), Οφόρι, Κουμουρής (63′ Κλίμοβιτς), Ντορεγκαράι (90+1′ Φλοριάν).
Στον πάγκο: Κίσσας, Μπανζά, Σταλόνε,  Φράγκος, Νικολάου, Λέουκο, Τιάγκο, Ντιακιτέ. 

ΣΚΟΡΕΡ: 50′ Τιάγκο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κασάμα/Καρλίτος, Μάντζεκ, Κουμουρής

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 3.140

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα