1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:To αποτέλεσμα ήταν εντελώς άδικο, μία ομάδα προσπάθησε σήμερα στο γήπεδο,η δική μας

ΟΛΤΡΑ:To αποτέλεσμα ήταν εντελώς άδικο, μία ομάδα προσπάθησε σήμερα στο γήπεδο,η δική μας

By on 22 Οκτωβρίου, 2022 0 3534 Views

Όλα όσα δήλωσε στην διάσκεψη Τύπου του Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά την ήττα της ΑΕΚ από το ΑΠΟΕΛ

“To αποτέλεσμα ήταν εντελώς άδικο γιατί με τον μέγιστο σεβασμό πάντα στον αντίπαλο μία ομάδα προσπάθησε σήμερα στο γήπεδο. Ήμασταν η ομάδα που προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις. Ήμασταν καλύτεροι. Από ένα λάθος, ενώ ήμασταν η στην επίθεση, μετά από ένα λάθος έγινε η επίθεση και μας στοίχησε. Μετά το γκολ ο αντίπαλος μας αμύνθηκε και το έκανε εξαιρετικά. Προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ουσιαστικά μετά από μία αντεπίθεση που μας στοίχησε, ο αντίπαλος μας ήταν διαρκώς στην αμυντική γραμμή. Στο 2ο ημίχρονο η μόνη φάση που απειληθήκαμε ήταν το 85ο λεπτό που έκανε την επέμβαση ο Πίριτς. Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία, δεν έχω κάτι να πω για τους παίκτες μου, εμείς σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι.”

“Στο πρώτο ημίχρονο, αυτό που είπα, είναι πως πρέπει να δώσουμε περισσότερα. Να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα. Έπρεπε να παίξουμε πιο προωθημένα με μεγαλύτερη ένταση. Ήμασταν καλύτεροι. Το λάθος μας κόστισε και μετά ήταν πιο δύσκολο καθώς ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλός ανασταλτικά.”

Για το στόχος είναι το πρωτάθλημα: Ναι σίγουρα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε όμως ξεχωριστά. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Ντίναμο Κιέβου και μετά την Καρμιώτισσα.