1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MIΛΟΓΕΒΙΤΣ: Κερδίσαμε δίκαια.Θέλουμε ρυθμό, είναι πρόβλημα.Θα το λύσουμε αλλά θέλει χρόνο

MIΛΟΓΕΒΙΤΣ: Κερδίσαμε δίκαια.Θέλουμε ρυθμό, είναι πρόβλημα.Θα το λύσουμε αλλά θέλει χρόνο

By on 22 Οκτωβρίου, 2022 0 8572 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Mιλόγεβιτς μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΚ:

-Αρχικά: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι, πραγματικό ντέρμπι. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε. Το θέλαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ όλη τη βδομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τους είπα και στις προπονήσεις ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε λίγο καλύτεροι. Προσωπικά θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους παίκτες μου γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα. Ο κόσμος μας ήταν ένας… άνεμος στις πλάτες μας για να πάρουμε το παιχνίδι. Τρέξαμε, παλέψαμε, είχαμε πλάνο. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια πολύ δουλεμένη ομάδα που έχει πολλά παιχνίδια και είναι φορμαρισμένη. Εμείς έχουμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα, τραυματισμούς και όταν διαλέγω τους παίκτες πρέπει να βρίσκω τους παίκτες που είναι έτοιμοι γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Δεν κάναμε κάτι, τώρα να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε την δουλειά. Μέσα τα… μούτρα και δουλειά, μόνο σε αυτό πιστεύω”.

 -Η ομάδα σας είχε πολλά θετικά. Υπήρξε και κάτι που δεν σας άρεσε; “Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε όσο λιγότερα λάθη μπορούμε. Μου αρέσει πολύ η πειθαρχία σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. 

-Μετά το 75′ το ΑΠΟΕΛ έβγαλε κούραση. Οφείλεται και στους τραυματισμούς; “Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες έχουν ποιότητα αλλά έχουμε πολλούς που δεν μπορούμε να τους βάλουμε με αυτή την ένταση και με μια φορμαρισμένη ομάδα. Πάνω από την μισή ομάδα δεν έχει 90λεπτα. Θέλουμε ρυθμό, είναι πρόβλημα. Είναι μέσα στο πρόγραμμα και θα το λύσουμε αλλά θέλει χρόνο. Δεν μιλάμε, μόνο δουλειά και θα δούμε”.

-Ένα σχόλιο για την εμφάνιση του Χριστοδούλου: “Ήμασταν ομάδα. Όλα τα παιδιά – και ο Αντρέας – έδωσαν το μέγιστο. Έχουμε δυο ισάξιους τερματοφύλακες. Ο Αντρέας έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του, είναι πολύ ταλαντούχος. Είναι ένα ισοροοπημένο παιδί και σίγουρα έχει μέλλον. Έχω δυο πολύ καλούς τερματοφύλακες”.

-Προβληματίζεστε για Μάγκλιτσα και Κβιλιτάια; “Πάντα προβληματίζομαι σαν προπονητής. Προσπαθούμε να βλέπουμε τα θετικά αλλά συνήθως όταν κλείνει μια τρύπα, ανοίγει μια άλλη. Κβιλιτάια και Μάγκλιτσα είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, όπως και ο Ηλία. Προέρχοναι από τραυματισμούς και δεν είναι εύκολο”.