12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άλμα της Καρμιώτισσας στην 8η θέση.Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη κόντρα στον Ακρίτα

Άλμα της Καρμιώτισσας στην 8η θέση.Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη κόντρα στον Ακρίτα

By on 23 Οκτωβρίου, 2022 0 7567 Views

Δύσκολο αλλά σπουδαίο τρίποντο για την Καρμιώτισσα η οποία κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τον Ακρίτα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης έκρινε ο Εμίλιο Ζελάγια στο 45΄ από το σημείο του πέναλτι.

Στο πρώτο ημίχρονο η Καρμιώτισσα μπήκε ορεξάτα και ήταν κατά πολύ καλύτερη από τους φιλοξενούμενους. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 8ο λεπτό με τον Ντούμπια να σουτάρει εκτός περιοχής και τον Πεντρέου να αποκρούει δύσκολα.

Στη συνέχεια ο ακραίος επιθετικός της ομάδας των Πολεμιδιών πλησίασε ακόμη δύο φορές στο γκολ καθώς στο 18ο λεπτό και στο 24ο λεπτό σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει μόλις έξω από την εστία του Ακρίτα.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια στο 0-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα κτύπησε στο γόνατο του Σαραβάνια και ακολούθως στο χέρι του που ήταν ψηλά και ανοικτό με τον Φελλά να δείχνει την έσχατη των ποινών. Ο Ζελάγια εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για να γράψει το 1-0.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ακρίτα μπήκε σαφώς πιο βελτιωμένη στο β’ ημίχρονο και προσπάθησε να πιέσει την Καρμιώτισσα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 51ο λεπτό με τον Γαβριήλ να κάνει ωραία ατομική ευκαιρία αλλά το σουτ του να φεύγει ψηλά άουτ.

Η ομάδα των Πολεμιδιών στο 62 λεπτό ο Κουλιμπαλί έφυγε μόνος του πέρασε και τον Περντρέου και σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαίντ.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 86΄ για τον Ακρίτα όταν  έχασε διπλή τεράστια ευκαιρία με τον Καραγιάννη να σουτάρει τον Κνόμπλοχ να αποκρούει ασταθώς και τον Πόγκεν απο κοντά να μην καταφέρνει να σκοράρει.

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Τάντι, Μαλόνε, Ντούμπια, Κουλιμπαλί, Ελ Αλουχί, Αβραάμ (Χατζηβασίλης 77′), Χούμποτσαν, Μεντίμορετς, Μπεν Σαλάμ, Ζελάγια (Χουσμπάουερ 64′).

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Σελούτσκα, Πονστάφκσι, Ανδρονίκου, Χουσμπάουερ, Καλτσάς, Χατζηβασίλης, Τζανακάκης, Αγγελή, Χρίστου, Οικονομίδης, Ντούρις.

Ακρίτας Χλώρακας: Περντρέου, Κόρατς, Άμπραχαμ, Εράσο, Δημοσθένους (Παουγκέν 46′), Γαβριήλ (Ζουνίνιο 74′), Σέχιτς, Σαραβάνια, Καραγιάννης, Πικής (Βαράντα 46′), Αραούχο (Ελ Τζεμιλί 81′).

Στον πάγκο οι: Καστελάνι, Ονόντι, Παουγκέν, Ντραμέ, Κονέ, Ζουνίνιο,  Ελ Τζεμιλί, Φουριέλ, Αλεκσίεφ, Ραμίρες, Βαράντα, Βάσου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χούμποτσαν (3η), Κουλιμπαλί / Εράσο

ΣΚΟΡΕΡ: 45+5′ Ζελάγια (πέν.)
Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας