10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΙΝΙΓΚΕΝ:Το πιο σημαντικό είναι που πήραμε το τρίποντο.Να το αναλύσουμε γιατί κάναμε αυτό το Β΄ημίχρονο

ΓΙΝΙΓΚΕΝ:Το πιο σημαντικό είναι που πήραμε το τρίποντο.Να το αναλύσουμε γιατί κάναμε αυτό το Β΄ημίχρονο

By on 23 Οκτωβρίου, 2022 0 967 Views

Ο εκ των βοηθών του Σπιλέφκσι, Τόμι Γίνιγκεν, είπε στη διάσκεψη Τύπου του Άρη μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ένωσης.

** Ο προπονητής, Αλεξέι Σπιλέφσκι  συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες με τον Απόλλωνα κι έτσι απουσίαζε από το παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ.

Τα όσα ανέφερε…

Αρχικά… “Ευχαριστώ στους φιλάθλους μας. Ταξίδεψαν στη Λάρνακα και πάλι και μας υποστήριξαν, μας έσπρωξαν κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο που μας έβαλε δύσκολο. Είναι διαφορετικό όταν ο προπονητής δεν είναι στον πάγκο. Είναι δύσκολο για την ομάδα και το τεχνικό τιμ. Το πιο σημαντικό είναι που πήραμε το τρίποντο. Το Παραλίμνι έκανε καλή δουλειά και μας δυσκόλεψε. Μας έλειπε λίγο η φρεσκάδα από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα σπαταλήσαμε πολλές δυνάμεις. Η νίκη ήταν το πιο σημαντικό και συνεχίζουμε. Είναι μεγάλη σεζόν πολλά παιχνίδια και είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, με καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες που δουλεύουν σκληρά κάθε βδομάδα”.

Για το αν επηρέασε η τριπλή αλλαγή και στο δεύτερο μέρος η Ένωση έκανε πολλές ευκαιρίες…. “Το δεύτερο μέρος δεν ήταν καλό όμως αυτό κάποτε γίνεται στο ποδόσφαιρο. Δεν έχει να κάνει με τις τρεις αλλαγές, θέλαμε να δώσουμε περισσότερο πάθος με αυτές τις αλλαγές γιατί δεν ήταν όλα ιδανικά στο πρώτο μέρος. Δεν καταφέραμε όμως πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. χάσαμε πολλές δυνάμεις στο προηγούμενο. Δεν ήταν καλό το δεύτερο μέρος και πρέπει να το αναλύσουμε γιατί κάναμε αυτό το ημίχρονο. Όμως δεν έχει να κάνει με τις αλλαγές”