18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:Έχουμε ευκαιρία να γράψουμε ιστορία.Πάμε για νίκη με την βοήθεια του κόσμου

ΟΛΤΡΑ:Έχουμε ευκαιρία να γράψουμε ιστορία.Πάμε για νίκη με την βοήθεια του κόσμου

By on 26 Οκτωβρίου, 2022 0 631 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο τεχνικός της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα, ενόψει του αυριανού ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου, στο «Αρένα».

Αναλυτικά:

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο για όλους. Παίκτες, προπονητές, κόσμο, δημοσιογράφους. Έχουμε ευκαιρία να προκριθούμε από τον Όμιλο να γράψουμε ιστορία. Θέλω να ζητήσω από τους οπαδούς να μας στηρίξουν από την αρχή. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που έχει βελτιωθεί από το προηγούμενο παιχνίδι. Οι παίκτες τους είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει ένα ικανό προπονητή. Πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Θέλω να δω μια γενναία ομάδα. Θέλουμε το τέλειο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Πιστεύω στην ομάδα και τους φιλάθλους. Δεν πάμε για την ισοπαλία αν και μας βολεύει. Όταν πας για την ισοπαλία το πιο πιθανό είναι να χάσεις. Ο μόνος στόχος μας λοιπόν είναι η νίκη».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Άνταμ Γκιούρσκο ο οποίος ανέφερε: «Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Η ομάδα είναι έτοιμοι. Πάντα θέλαμε να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους όταν αρχίζαμε το ποδόσφαιρο. Επειδή στο προηγούμενο ήμουν στην κερκίδα θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα που είδα με τη Φενερ. Ήταν οδυνηρό να μην παίζω. Θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο και θέλουμε τη νίκη. Ανυπομονούμε για τη νίκη»

Για το ότι σκοράρει συχνά: «Το καλοκαίρι ο προπονητής μου είπε να σκοράρω 8 γκολ. Την περσινή σεζόν ήταν δύσκολο γιατί δεν ακολούθησα την προετοιμασία. Ήρθε και ο τραυματισμός και έμεινα εκτός για μεγάλο διάστημα. Φέτος έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και ξέρω καλύτερα την ομάδα. Απολαμβάνω περισσότερο την ευκαιρία που μου δίνει ο προπονητής».

Για τα αποτελέσματα και την εικόνα που βγάζει η ΑΕΚ: «Πάντα παίζουμε πολύ καλές ομάδες και πάντα στην ολότητα των αγώνων ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ήταν άδικες οι ήττες με Ρεν και Φενέρ, αλλά γενικότερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την απόδοση των παικτών. Πρέπει να προσέχουμε τις λεπτομέρειες και τους το λέω. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, σε αυτούς τους παίκτες και όπως είπα και πριν πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί στις δύο περιοχές. Αυτό θα είναι τα πάντα».

Για τις απουσίες (Τρισκόφσκι, Γκαρσία, Σανχούρχο): «Δεν βρίσκω ποτέ δικαιολογίες και δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι ο Κάσας, ο Ρόμο ο Ασάντε. Πάμε με 19 παίκτες εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Είναι αρκετοί για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».