17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ήταν θέμα διαφοράς επιπέδου.Η Σοσιεδάδ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Ομόνοια 2-0

Ήταν θέμα διαφοράς επιπέδου.Η Σοσιεδάδ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Ομόνοια 2-0

By on 27 Οκτωβρίου, 2022 0 2114 Views

Για άλλο ένα ματς η Oμόνοια δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον ματς κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τους Ισπανούς στο ΓΣΠ στο ντεμπούτο του Γανίκ Φερέρα. Οι Βάσκοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και χωρίς να απειληθούν έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση.Η Ομόνοια δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό της Ισπανικής ομάδας αφού η διαφορά απιπέδου των δύο ομάδων φάνηκε πως ήταν πολύ μεγάλη.
Το σκορ άνοιξε στο 45+2’ ο Ναβάρο με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ιλαραμέντι, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με πανέμορφο πλασέ ο Καρικαμπούρου στο 60’ μετά από πάσα του Ναβάρο. Αυτή ήταν η 5η σερί ήττα των πρασίνων στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.
Πλέον, η αποστολή της Ομόνοιας , για πρόκριση στα νοκ άουτ του Κόνφερενς Λιγκ γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αφού χρειάζεται να νικήσει τη Σέριφ στη Μολδαβία με τέσσερα γκολ διαφορά, ελπίζοντας σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα την τελευταία αγωνιστική.

Oμόνοια(Φερέρα): Ούζοχο, Μάθιους (80′ Παναγιώτου), Λανγκ, Μίλετιτς (64′ Γιούστε), Λέζιακς, Κασάμα, Χαραλάμπους (72′ Κούσουλος), Μπεζούς, Μπάρκερ (46′ Παπουλής), Μπρούνο (64′ Ανσαριφάρντ), Κακουλλής.
Στον πάγκο: Παναγή, Λοΐζου, Κίτσος, Μιξ.

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Ελουστόνδο, Ζουμπελντία, Πατσέκο, Ρίκο (69′ Αραμπάρι), Ναβάρο, Γκεβάρα, Ιλαραμέντι (81′ Τουριέντες), Μερίνο (46′ Μέντες), Καρικαμπούρου (69′ Μαγκουναθελάγια), Κούμπο (46′ Μαρίν).
Στον πάγκο: Θουμπιάρε, Θουμπιμέντι, Φερνάντες, Γκοροσάπελ, Λε Νορμάντ, Γκονζάλες, Γκόμες.

ΣΚΟΡΕΡ: Ναβάρο (45+2′), Καρικαμπούρου (60′).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαραλάμπους, Παπουλής, Κασάμα / Ιλαραμέντι, Μέντες.

ΘΕΑΤΕΣ: 11.780 εισιτήρια.

Διαιτητής: Ταμάς Μπογκνάρ (Ουγγαρία)
Βοηθοί: Μπάλαζ Μπουζάς, Πέτερ Κόμπορ (Ουγγαρία)
4ος: Μπάλαζ Μπέρκε (Ουγγαρία)
VAR: Πιοτρ Λάσικ (Πολωνία)
ΑVAR: Πάβελ Πσκιτ (Πολωνία)