17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Κλείδωσε την πρόκριση με τριάρα η Γιουνάιτεντ

Κλείδωσε την πρόκριση με τριάρα η Γιουνάιτεντ

By on 28 Οκτωβρίου, 2022 0 508 Views

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει φανέλα βασικού και να βρίσκει δίχτυα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπέρασε άνετα με 3-0 το εμπόδιο της Σέριφ και προκρίθηκε στα νοκ-άουτ ματς του Europa League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε άφεση αμαρτιών από τον Έρικ τεν Χαχ μετά από τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με την Τσέλσι, επανήλθε στο αρχικό σχήμα  απέναντι στην Σέριφ, και ξαναβρήκε την επαφή του με τα δίχτυα.

Αυτό έγινε στο άνετο 3-0 των κόκκινων διαβόλων απέναντι στην Σέριφ στο “Ολντ Τράφορντ” για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEL  με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα μετά από τα γκολ των Νταλότ και Ράσφορντ και να πανηγυρίζει μαζί με την ομάδα του την πρόκρισή της στα νοκ-άουτ ματς του θεσμού.

Το μόνο που μένει να φανεί είναι αν θα πάρει την πρώτη θέση που θα την στείλει απευθείας στους “16” ή θα βγει δεύτερη και θα δώσει αγώνα μπαράζ, με το ματς με την Ρεάλ Σοσιεδάδ την ερχόμενη εβδομάδα στο Σαν Σεμπαστιάν (επιβλήθηκε 2-0 της Ομόνοιας εκτός έδρας και έκανε το “5 στα 5”) να κρίνει το ποια εκ των δύο θα χαμογελάσει διάπλατα στο φινάλε.