21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πάτησε εξάδα!Aκάθεκτη η ΑΕΛ υπέταξε και τον Ακρίτα 0-3.Αήττητη με Γιανέφσκι

Πάτησε εξάδα!Aκάθεκτη η ΑΕΛ υπέταξε και τον Ακρίτα 0-3.Αήττητη με Γιανέφσκι

By on 28 Οκτωβρίου, 2022 0 1475 Views

Την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΛ, επικρατώντας του Ακρίτας Χλώρακας στο «Στέλιος Κυριακίδης» με 3-0, στον πρώτο αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος!
Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα της Λεμεσού έφτασε τους 14 βαθμούς και μπήκε στην 6άδα, συνεχίζοντας αήττητη μετον Γιανέφσκι στον πάγκο,ενώ ο Ακρίτας έμεινε στους τέσσερεις και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πολύ καλύτερη η ΑΕΛ στο α’ μέρος και προηγήθηκε με τον Τσιμόλα στο 31’.
Στο β’ ημίχρονο ο Ακρίτας ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα, πέτυχε ένα γκολ που δεν μέτρησε για όφσάιντ,ωστόσο η ΑΕΛ στην πρώτη της ευκαιρία σ’ αυτό το διάστημα κατάφερε να σκοράρει με δράστη τον Μπεραχίνο στο 79’ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα, με τον Ανδρέα Μακρή στο 90+5’ να σκοράρει από τα 30 μέτρα ένα από τα ομορφότερα γκολ του πρωταθλήματος και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα!

Έκανε σπουδαίο παιχνίδι ο Ανδρέας Μακρής για την ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ της Λεμεσιανής ομάδας ενώ στο δεύτερο έβγαλε την άμυνα και βγήκε η αντεπίθεση για το γκολ.

Για το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε μια γκολάρα στο τέλος του αγώνα.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Κόρατς, Άμπραχαμ (84′ Φορέλ), Εράσο, Γαβριήλ, Αλεκσέεφ (84′ Ελ Τζεμιλί), Σέχιτς, Βαράντα, Σαραβάνια, Καραγιάννης (84′ Αλεκσέεφ), Αραούχο.
Στον πάγκο: Καστεγιάνι, Ονόντι, Πογκέν, Ντράμε, Κονέ, Ζουνίνιο, Ελ Τζεμιλί, Δημοσθένους, Φορέλ, Ραμίρες, Βάσου, Πική. 
AEΛ: Μούριελ, Φραντζής, Τεϊσέιρα, Μπάστο, Τζιάλμα (82′ Σάντος), Μεντόγεβιτς,(87΄ Μπιλοβάρ)Τσιμπόλα (73′ Ζντραβκόφσκι), Κατσανίκλιτς (82′ Κοντινέλα), Μιραλάς (73′ Μιλιντσεάνου), Μακρής, Μπεραχίνο.
Στον πάγκο: Μιγκέλ, Ζντραβκόφσκι, Παπαφώτης, Τσέποβιτς, Σάντος, Ανδρέου, Μιλιντσεάνου, Πάβλοβιτς, Μπιλοβάρ, Νεοφύτου, Κοντινέλα, Σις. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:Σέχιτς 3η

ΣΚΟΡΕΡ: 31′ Τσιμπόλα, 79′ Μπεραχίνο,94΄Μακρής
ΘΕΑΤΕΣ: 1879 εισιτήρια
Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κυριάκου Αγγέλα