28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με ανατροπή η Ένωση έκανε άλμα στην βαθμολογία.Κέρδισε 2-1τον Ολυμπιακό

Με ανατροπή η Ένωση έκανε άλμα στην βαθμολογία.Κέρδισε 2-1τον Ολυμπιακό

By on 29 Οκτωβρίου, 2022 0 5308 Views

Η ΕΝΠ πήρε νίκη- «χρυσάφι» 2-1με ανατροπή και δύο κεφαλιές ενάντια στον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική και άνοιξε τη διαφορά της από τους μαυροπράσινους.
Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το ματς αφού στο 5’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μέιρα, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα ο Χέντρικς με δυνατό σουτ στο 6’ άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά προσπάθησε, έψαξε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, σε ένα καθοριστικό σημείο. Στο 45’ ο Βουτσένοβιτς με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κωνσταντίνου έγραψε το 1-1.
Η ολική ανατροπή για τους βυσσινί ήρθε στο 76’ όταν ο Λαμί με κεφαλιά (και πάλι) μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεμβέμοβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Κάπως έτσι, με την ΕΝΠ να… κάνει του κεφαλιού τηςπήρε πολύτιμη νίκη που την ανεβάζει στους 10 βαθμούς και το +5 από τον προτελευταίο Ολυμπιακό που έχει τους μισούς.

ΕΝΠ (Σατσιάς): Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Έχμαν, Λουσέρο, Ντιαβαρά (67′ Λαμί), Μέιρα (87′ Γιοέλ), Γεβρέμοβιτς, Κωνσταντίνου, Βουτσένοβιτς (67′ Ρουσιάς), Κοτσώνης (87′ Κατσιάρης), Μαυρουδής (73′ Βούκτσεβιτς).
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Λόπες, Κολωνιάς, Φλουρής, Ντρέκσα, Λέβι, Γαβριήλ. 

Ολυμπιακός(Πετράκης): Μολ, Καρτασιάν, Μπάρτι (86′ Κυριάκου), Μουκτάρης, Σάλι (61′ Κορομά), Μάρκοβιτς, Γκεριέ, Ψύχας (80′ Ντεσιρέ), Πεχλιβάνης (61′ Ευτυχίδης), Σλόγκαρ (80′ Κα), Χέντρικς. 
Στον πάγκο: Μαρσέλο, Χριστοφόρου, Λιασίδης, Χριστοδούλου, Ιωάννου, Ζευκής, Χατζημιτσής. 

Στο όριο καρτών: Ντα Σίλβα, Λουσέρο, Γεβρέμοβιτς, Βούκτσεβιτς (2) / Καρτασιάν, Μουχτάρης, Σάλι, Ιωάννου, Ψύχας, Κορομά (2), Γκεριέ (5).

ΣΚΟΡΕΡ: Χέντρικς (6′) / Βουτσένοβιτς (45′), Λαμί (76′).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βουτσένοβιτς, Λουσέρο (3η) / Μουχτάρης (3η), Γκεριέ (6η), Μάρκοβιτς, Κα, Κορομά (3η).

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 300.

Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία