21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KATAΛΑ:Ήταν σκληρό και άδικο.Αν δεν βρούμε λύση στον επιθετικό τομέα δεν θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί

KATAΛΑ:Ήταν σκληρό και άδικο.Αν δεν βρούμε λύση στον επιθετικό τομέα δεν θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί

By on 30 Οκτωβρίου, 2022 0 1241 Views

Διαβάστε όσα ανέφερε στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής του Απόλλωνα Νταβίντ Καταλά…

“Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για εμάς, ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, πρεσάραμε, προσπαθήσαμε αλλά με την πάροδο του χρόνου η απόδοση μας έπεσε. Στο τέλος ήρθε το γκολ του αντίπαλου, το οποίο θεωρώ ότι με βάση την απόδοση μας ήταν σκληρό και άδικο”.

Για το ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να σκοράρει: “Δεν είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε τις προϋποθέσεις που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι κάτι μας λείπει από την επίθεση και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ, μετά οι παίκτες. Αν δεν βρούμε λύση στον επιθετικό τομέα δεν θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”. 

Για την τακτική της ομάδας του: «Το πλάνο μας ήταν να επιτεθούμε και από τις δύο πλευρές, αλλά αυτό δεν πέτυχε. Δεν είμαι σίγουρος για τον λόγο, ίσως να έβγαιναν πιο εύκολα οι επιθέσεις από αριστερά κατά την διάρκεια του αγώνα. Έχουμε δύο επιλογές. Είτε να τα διαλύσουμε όλα, να πούμε ότι οι παίκτες και ο προπονητής είναι χάλια, είτε να ηρεμίσουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ενόψει της συνέχειας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τώρα είναι η στιγμή να βγουν μπροστά οι προσωπικότητες, οι δυνατοί χαρακτήρες της ομάδας».