17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΟΥΝΙΟΘ:. Η Ανόρθωση του δεύτερου ημιχρόνου θα κάνει τον κόσμο χαρούμενο

ΜΟΥΝΙΟΘ:. Η Ανόρθωση του δεύτερου ημιχρόνου θα κάνει τον κόσμο χαρούμενο

By on 31 Οκτωβρίου, 2022 0 2479 Views

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Τσίσκο Μουνιόθ μετά τον αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ανέφερε:

Για τον αγώνα: «Απολογούμαι στον κόσμο, είναι κακό αποτέλεσμα για εμάς. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Σε αντίθεση με την Ομόνοια. Είναι τομέας στον οποίο πρέπει να βελτιωθούμε. Από αύριο αρχίζει δουλειά για το επόμενο παιχνίδι, για να ανακάμψει η ομάδα και να έρθουν θετικά αποτελέσματα».

Για το ότι ήταν αλλαγμένη η εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο: «Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα που θέλω να βλέπω. Είναι ένα πράγμα για το οποίο δουλεύουμε καθημερινά για να είναι η απόδοση όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ανόρθωση του δεύτερου ημιχρόνου θα κάνει τον κόσμο χαρούμενο, είναι κοντά στην Ανόρθσωη που θέλω. Είναι η στιγμή και των ποδοσφαιριστών να παίξουν με ευθύνη».

«Πρέπει να δουλεύουμε για να βρούμε τις ισορροπίες. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στην μεγάλη περιοχή. Αυτή η στιγμή είναι στιγμή για ευθύνη στους ποδοσφαιριστές για να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι σε αυτή την ομάδα. Ξέρω πως όλοι τώρα είναι απογοητευμένοι. Το σημαντικό είναι να παλέψουμε στον επόμενο αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές δίνουν τα πάντα και αυτό έφερε την βελτίωση. Θα σταθώ δίπλα στους παίκτες μου. Να δώσουν το 100% για να αντιληφθώ εγώ το ταβάνι αυτή της ομάδας. Είναι δύσκολο τώρα για τον κόσμο να το καταλάβει».