17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:Θέλω μια γενναία ομάδα. Να μην παιξει άμυνα να δείξει τις αρετές της

ΟΛΤΡΑ:Θέλω μια γενναία ομάδα. Να μην παιξει άμυνα να δείξει τις αρετές της

By on 2 Νοεμβρίου, 2022 0 1661 Views

Στις 19:30 παρέθεσε διάσκεψη τύπου ο Λουίς Όλτρα ενόψει του αγώνα με την Ρεν. Στο πάνελ ο Ραφαήλ Μάμας

Λουίς Όλτρα:

“Είναι μεγάλο παιχνίδι. Σημαντικός αγώνας. Για την ομάδα μας, για τον κόσμο μας. Πάμε για τη νίκη. Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σ’ μια δυνατή ομάδα σ’ ένα ωραίο στάδιο. Είναι μαζί με την Φενέρ οι κορυφαίες ομάδες στον όμιλο. Δεν είναι τυχαίο που η Ρεν είναι στην 3η θέση του Σαμπιονά. Εαν δεν είμαστε ανταγωνιστικοί θα υποφέρουμε και θα έχουμε ένα κακό βράδυ. Πρέπει να είμαστε στο 100% του επιπέδου μας. Θέλω μια γενναία ομάδα. Να μην παιξει άμυνα να δείξει τις αρετές της”.

Ήταν το μάξιμουμ η 3η θέση για την ΑΕΚ;

“Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που έχουμε προκριθεί. Δεν ξέρω αν μπορούσαμε για κάτι παραπάνω. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σ’ όλους τους αντίπαλους. Η ΑΕΚ είναι ένας οργανωμένος και σοβαρός σύλλογος που έχει φιλοδοξίες”

Για τους νεαρούς της αποστολής αν θα αγωνιστούν;

“Πιθανό. Εξαρτάται από το παιχνίδι. Από την αρχή όχι όμως. Έχουμε έξω τους Τρισκόφσκι, Όιερ, Άλτμαν και Φαράζ. Ασάντε, Ρόμο και Κάσας είναι εκτός. Είναι εμπειρία γι’ αυτούς. Τους έχω δει σε παιχνίδια. Έχουν προοπτική. Είμαι προπονητής που δεν κοιτάζει ηλικίες. Αύριο η εντεκάδα ξεκινά από τον Ραφαήλ (Μάμας) (γέλια)..”

Ραφαήλ Μάμας:

“Ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Δεν σημαίνει οτι επειδή δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν θα δώσουμε θα πάντα.”