17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KATAΛΑ: Από αύριο αρχίζει η αντεπίθεση μας.ΧΑΜΠΟΣ:Θα είμαστε καλύτεροι μετά την συζήτηση με τον πρόεδρο

KATAΛΑ: Από αύριο αρχίζει η αντεπίθεση μας.ΧΑΜΠΟΣ:Θα είμαστε καλύτεροι μετά την συζήτηση με τον πρόεδρο

By on 2 Νοεμβρίου, 2022 0 1604 Views

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Βαντούζ ο Νταβίντ Καταλά. Παρών στο πάνελ ήταν και ο Χάμπος Κυριάκου. Ο αγώνας απέναντι στην ομάδα του Λιχτενσταιν να σηματοδοτήσει την αντεπίθεση της ομάδας ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.  Τι είπε ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου.

σδφσδφσδδφσφσδ

Νταβίντ Καταλά:

“Είναι δυστυχώς ο τελευταίος μας ευρωπαϊκός αγώνας. Είχαμε απαιτήσεις αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη.”

Eρώτηση σε Καταλά…. Ποιο είναι το κίνητρο αύριο;

“Είναι μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουμε και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο.”

Ερώτηση σε Καταλά σε σχέση με τους τραυματισμούς;

“Εκτός από τον Φιλιώτη οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Θέλουμε τη νίκη αύριο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Από αύριο αρχίζει η αντεπίθεση μας”.

γηφγηφγη

Xάμπος Κυριάκου:

“Το τελευταίο μας παιχνίδι στο ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη θέση. Το δείξαμε πολλές φορές. Να δείξουμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή διοργάνωση. Θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

δσφδδφσσδφφ

Ερώτηση και στους δυο, Καταλά – Χάμπο… Νιώθουν πως υπάρχει έξτρα πίεση μετά την επίσκεψη του Νίκου Κίρζη:

Καταλά: “Η παρουσία του ήταν θετική. Οι συζητήσεις που είχαμε μαζί του ήταν κάτι θετικό. Ξέρουμε που βρισκόμαστε, αντιλαμβανόμαστε τις σκέψεις του κόσμου. Συζητήσαμε με τους παίκτες τις προηγούμενες ημέρες για να βελτιωθούμε.

Χάμπος: “Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα. Kατι δεν πάει καλά όταν βλέπουμε τον πρόεδρο στα αποδυτήρια. Ποτέ δεν μπαίνει στα αποδυτήρια να μας μιλήσει. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα η πίεση είναι πάντα εκει. Δεν νομίζω να μας επηρεάσει. Θα είμαστε καλύτεροι μετά την συζήτηση με τον πρόεδρο και θα μας βγει στην συνέχεια”.