18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το πλάνο που σκέφτεται ο Μουνιόθ για να αλλάξει την εικόνα της Ανόρθωσης

Το πλάνο που σκέφτεται ο Μουνιόθ για να αλλάξει την εικόνα της Ανόρθωσης

By on 5 Νοεμβρίου, 2022 0 1045 Views

Τα αγωνιστικά προβλήματα (Αρτυματάς, Ουάρντα, Αμπαρτζουμιάν, Εμπραλίτζε) μένουν στην άκρη. Την ιστορία την γράφουν οι παρόντες κατά το γνωστό κλισέ κι όσοι αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι με τη Ν.Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00, Cablenet), καλούνται να φέρουν εις πέραν την αποστολή τους που δεν είναι άλλη από την επιστροφή στις επιτυχίες.
Η Ανόρθωση δεν έχει καμία άλλη επιλογή. Κάθε βαθμός που χάνεται όσο περνάει ο χρόνος είναι σημαντικότερος. Είναι για πολλούς λόγους που έχει ανάγκη τη νίκη κόντρα στους ερυθρόλευκους, βαθμολογικούς και ψυχολογικούς.

Με δεδομένες τις απουσίες ο Μουνιόθ ίσως προχωρήσει σε αλλαγές σε κάποιες θέσεις σήμερα. Απόντως του Ουάρντα ίσως αποφασίσει να δώσει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης στον Ράντονιτς και να παίξουν αριστερά ο Νινγκά και δεξιά ο Φερέιρα ή ο Γουαρίς με τον Λάζαρο σε ρόλο 10αριού.Στην άμυνα ίσως δούμε τον Κορρέα αφού Μπαϊσίνιο-Χαρογιάν μπάζουν νερά και πρέπει κάτι να διορθωθεί.Στο δεξί άκρο ο Αντωνίου και αριστερά Κίκο ή Κορέια.Στην μεσαία γραμμή ίσως επανέλθει ο Ιωάννου δίπλα στον Σάμπο ή Πάντσεον.Κάτω από τα δοκάρια ο Λόρια.

Έχει αρκετές επιλογές στα χέρια του ο Μουνιόθ,έχει μπλέον μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ και είναι λογικό να κάνει διορθωτικές κινήσεις και αλλαγές με στόχο να βελτιώσει την εικόνα και την αποτελεσματικότητα της ομάδας