17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άλωσε και το Τσίρειο η Πάφος.(3-1)Ούτε η ΑΕΛ σταμάτησε τους πρωτοπόρους

Άλωσε και το Τσίρειο η Πάφος.(3-1)Ούτε η ΑΕΛ σταμάτησε τους πρωτοπόρους

By on 6 Νοεμβρίου, 2022 0 1729 Views

Μεγάλο «διπλό» για την Πάφος FC που… καλπάζει προς τον τίτλο! Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, επικράτησε με 3-1 στο Τσίρειο για την 10η αγωνιστική επί της ΑΕΛ και συνεχίζει αήττητη και μόνη στην κορυφή!
Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίκτυα από την άσπρη βούλα. Στο 24’ ο Σάντος βρήκε με αγκωνιά τον Καραμπάτζε εντός περιοχής, το VAR έστειλε τον ρεφ στο μόνιτορ του γηπέδου για να δει τη φάση και ο Πορτογάλος, έδωσε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τάνκοβιτς ο οποίος στο 27’ δεν αστόχησε και έγραψε το 1-0.
Η ομάδα του Μπεργκ, σαφώς ανεβασμένη μετά το γκολ, πέτυχε και 2ο τέρμα. Ο Σεμέδο στο 45+2’ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, βγήκε απέναντι από τον Μουριέλ, πλάσαρε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά πέτυχε το 2-0. Το γκολ είχε αρχικά ακυρωθεί ως οφσάιντ, όμως μετά από έλεγχο του VAR μέτρησε κανονικά.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να μειώσουν νωρίς στο β’ ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 51’ ο Τσιμπόλα με τρομερή εκτέλεση φάουλ, έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιγνίδι πετυχαίνοντας το 2-1.
Παρόλα αυτά, οι γαλάζιοι επανάφεραν τη διαφορά των δύο γκολ στο 67’. Σε εκείνο το λεπτό ο Φραντζής έκανε το λάθος, ο Σεμέδο έκλεψε, επιχείρησε τη σέντρα και ο Τεϊσέιρα στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του για το τελικό 3-1.
Κάπως έτσι η Πάφος FC ανέβηκε στους 26 βαθμούς και παρέμεινε στην 1η θέση, ενώ η ΑΕΛ έμεινε… στάσιμη στους 14.

ΑΕΛ (Γιανέφσκι): Μουριέλ, Σάντος (79′ Μιραλάς), Τεϊσέιρα, Μπιλοβάρ Ντζάλμα (19′ Φραντζής), Μεντόγεβιτς, Τσιμπόλα, Παπαφώτης (46′ Κατσανίκλιτς), Κάσα (46′ Σις), Μακρής, Μπεραχίνο (85′ Τσέποβιτς).
Στον πάγκο: Φερνάντες, Μπάστο, Ζντραβκόφσκι, Πάβλοβιτς, Νεοφύτου, Κοντινέλα.

Πάφος FC (Μπεργκ): Άντος, Ικόκο, Μπάιριτς, Παλάσιος, Ζουνίνιο, Χότσκο, Κανέ, Καραμπάτζε (29′ Αμπντουραχίμι- 89’Αλ Γκαντιουί), Ναμ (89′ Βαλακάρι), Τάνκοβιτς, Σεμέδο.
Στον πάγκο: Ολαθάμπαλ, Δημητρίου, Χέσταντ, Μιχαήλ, Ζοάο Πέδρο, Ταβάρες, Πελάτζιο.

ΣΚΟΡΕΡ: Τσιμπόλα (51′) / Τάνκοβιτς (27′), Σεμέδο (45+2′), Τεϊσέιρα (αυτ. 67′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάντος (3η), Τσιμπόλα, Κατσανίκλιτς / Κανέ (3η).

ΘΕΑΤΕΣ: 4650 εισιτήρια.

Διαιτητής: Da Silva Pinheiro Joao Pedro
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Bebek Ivan
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος