18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:Δεν είναι δικαιολογία για μένα οι απουσίες.Θα παίξουμε για τη νίκη

ΟΛΤΡΑ:Δεν είναι δικαιολογία για μένα οι απουσίες.Θα παίξουμε για τη νίκη

By on 11 Νοεμβρίου, 2022 0 3361 Views

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος έκανε αναφορά στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο που ξέρει πως να αγωνίζεται. Έχασε την προηγούμενη αγωνιστική αλλά προερχόταν από τέσσερεις σερί νίκες. Πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη, είμαστε σε μια σημαντική χρονική περίοδο στη σεζόν».

«Είναι εκτός οι Σανχούρχο, Φαράζ, Ναούμ, Γκονζάλεθ, Εγγλέζου και Μάμας. Υπάρχουν ακόμη κάποιοι παίκτες που είναι αμφίβολοι, θα αποφασίσουμε στην τελευταία προπόνηση κι αναφέρομαι στους Μιλίτσεβιτς και Γκαρσία. Δεν είναι δικαιολογία για μένα οι απουσίες, δεν μ’ αρέσουν οι δικαιολογίες. Θα πάμε να παίξουμε για τη νίκη».

Για τον Ράφα Λόπες και ότι σκοράρουν διάφοροι παίκτες: «Είναι πολύ καλό για την ομάδα να διαθέτει αρκετούς παίκτες που να μπορούν να σκοράρουν. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, δεν εξαρτόμαστε από 1-2 παίκτες. Είναι καλό για τον Ράφα να σκοράρει. Ο Ρόμο ήταν σε πολύ καλό επίπεδο με τον Ακρίτα, ο Ολατούντζι με τη Ρεν, παίρνουμε γκολ από τους ακραίους. Τώρα επανέρχεται και ο Ιβάν».

Απάντηση για το sold out των φίλων της ΑΕΛ: «Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω γι’ αυτό. Εγώ ζητάω πάντα από τους φιλάθλους μας να μας υποστηρίξουν. Πάντα αυτό που λέω είναι να υπάρχει σεβασμός και να έχουμε μία καλή ατμόσφαιρα».

Αν το αήττητο στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ είναι κίνητρο ή επιπλέον πίεση: «Τίποτα από τα δύο. Αυτά είναι αριθμοί, αν δεν είμαστε ανταγωνιστικοί θα είναι δύσκολο να νικήσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία».