4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στη διακοπή, για να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στη διακοπή, για να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα

By on 11 Νοεμβρίου, 2022 0 17479 Views

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στον Άρη, δίκαια νίκησε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε τις λύσεις, δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός, κέρδισε περισσότερος μονομαχίες, ήταν πιο επικίνδυνος. Μείναμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ στο 3ο λεπτό με ένα απίθανο γκολ. Παρ’ όλα αυτά δεν δείξαμε ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε και το 2ο γκολ από φάουλ. Εκεί το έργο μας έγινε πολύ δύσκολο. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε σχηματισμό, με κάποια παιδιά πιο κοντά στο στυλ του αντιπάλου, διεκδικήσαμε επί ίσοις όροις το παιχνίδι, καταφέραμε να μειώσουμε, το παιχνίδι άνοιξε, μπορούσαμε να βάλουμε ή να δεχθούμε γκολ, δυστυχώς το αυτογκόλ γκρέμισε τα όνειρα όλων.

Συνεχίζουμε… Χάσαμε από έναν ποιοτικό αντίπαλο που είναι στην 2η θέση, μια καλή ομάδα. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στο 2ο ημίχρονο, ο κόσμος πάλι ήταν συγκλονιστικός, μας βοήθησε πολύ, ήταν για άλλο ένα παιχνίδι εδώ, τον ευχαριστούμε. Ελπίζουμε από το επόμενο παιχνίδι να μαζέψουμε βαθμούς”

Για το ότι δεν σκοράρουν οι επιθετικοί: “Είναι πρόβλημα. Από την άλλη όμως πρέπει να έχουμε πιο ποιοτικές σέντρες και τελικές πάσες για να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να βάλουν την μπάλα στο τέρμα. Υπάρχουν στιγμές με πολύ καλές προϋποθέσεις αλλά η τελική σέντρα ή πάσα δεν είναι σωστή. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις και να αρχίσουν κι αυτά τα παιδιά να σκοράρουν γιατί είναι πρόβλημα, έχουμε μόνο 1 γκολ από στράικερ κι αυτό στοιχίζει”

Για την τέταρτη σερί ήττα και τι σκέφτεται… “Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να βελτιωθούμε σε αρκετά κομμάτια, πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Να βάζουμε την μπάλα στα δίχτυα. Είναι πρόβλημα να μην σκοράρουν τα παιδιά που έχουν το γκολ. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό και θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε”