17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΕΡΕΡΑ: Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για μας.Και αυτό με το ΑΠΟΕΛ…

ΦΕΡΕΡΑ: Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για μας.Και αυτό με το ΑΠΟΕΛ…

By on 11 Νοεμβρίου, 2022 0 669 Views

Όλα όσα είπε ο τεχνικός της Ομόνοια Γιανίκ Φερέρα στην συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Είναι χαρούμενος, όχι μόνο για τη νίκη, τα τέσσερα γκολ και το μηδέν παθητικό, είμαι χαρούμενος για την επιθυμία που είχε για τη νίκη η ομάδα. Είχαμε ηρεμία, καταλάβαμε ότι χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο για να φτάσουμε στη νίκη. Μετά το 1-0 συνεχίσαμε με το ίδιο ρυθμό και μετά το 2-0 η πίνα για τη νίκη παρέμεινε και πέτυχαμε αλλά 2 γκολ. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι, είναι λάθος να παρασυρθούμε. Είναι ένα καλό βήμα, που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».about:blank

Αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας του με αυτόν στον πάγκο: «Ναι ήταν η καλύτερη εμφάνιση από τότε που είμαι εδώ. Το ενενήντα τοις εκατό της νίκης ανήκει στους παίκτες. Προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια πράγματα και τα πήγαμε καλά».

Αγωνιστικά νέα ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Το μόνο ερωτηματικό είναι ο Μπασιρού που είναι καιρό έξω. Αν δεν έχουμε κάποιο τραυματισμό στη διακοπή θα είμαστε πλήρης για το ΑΠΟΕΛ».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι τις υποχρεώσεις μας. Θα ήταν παράξενο τώρα να αναλύσω το ΑΠΟΕΛ. Είναι γεγονός ότι οι φίλαθλοι της Ομόνοιας που μίλησαν για τη σημασία αυτού του αγώνα, όμως εμείς θα προετοιμαστούμε όπως ακριβώς κάναμε και σήμερα. Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για μας. Δεν είμαι ο τύπος του προπονητή που θα πω κάτι για να βάλω φωτιά στο παιχνίδι».