6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΩΚΑΪΔΗΣ:Oι Ομονοιάτες έδειξαν ήθος για τον Καπαρτή και τους συγχαίρουμε.Για τον Περτράκη θα αποφασίσει ο Τορναρίτης

ΦΩΚΑΪΔΗΣ:Oι Ομονοιάτες έδειξαν ήθος για τον Καπαρτή και τους συγχαίρουμε.Για τον Περτράκη θα αποφασίσει ο Τορναρίτης

By on 11 Νοεμβρίου, 2022 0 3609 Views

Ο εκπρόσωπος τύπο του Ολυμπιακού Πάρης Φωκαΐδης αναφέρθηκε και στο αν υπάρχει θέμα Γιάννη Πετράκη στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Αν υπάρξει τέτοιο θέμα θα αποφασίσει ο γενικός αρχηγός, κ. Τορναρίτης. Υπάρχουν σκέψεις, υπάρχει προβληματισμός, δεν ήταν εικόνα για τον Ολυμπιακό αυτή. Θα δούμε τι θα φέρει η επόμενη μέρα»

Για το παιχνίδι: «Να πούμε ότι δεν είναι ντροπή να χάνεις από την Ομόνοια στο ΓΣΠ, από την άλλη όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός είχε αξιόλογη εμφάνιση. Δεν μπήκαμε σωστά στο παιχνίδι, σχεδόν καθόλου τελικές και χωρίς κατοχή. Δίκαιη η νίκη της Ομόνοιας, συγχαρητήρια. Χάσαμε με κατεβασμένα χέρια. Αν συνεχιστεί αυτό τα πράγματα θα είναι δύσκολα, θα πρέπει να μας προβληματίσει και να δούμε την επόμενη μέρα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από τον Γενικό αρχηγό και τον τεχνικό διευθυντή. Η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική σήμερα. Όταν σε 11 αγωνιστικές έχεις 6 βαθμούς δεν μπορείς να πεις πολλά».

Για τον Καπαρτή: «Ο Βαλάντης Καπαρτής αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, είμαστε δίπλα του και προσευχόμαστε για αυτόν. Είμαι βέβαιος το κάνουν και άλλοι φίλαθλοι, οι Ομονοιάτες έδειξαν ήθος και τους συγχαίρουμε. Ευχαριστούμε την Ομόνοια για τη φιλοξενία. Περαστικά στον Βαλάντη».