6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κλώτσησε ευκαιρίες και βαθμούς η Ένωση κόντρα στην Καρμιώτισσα(0-0)

Κλώτσησε ευκαιρίες και βαθμούς η Ένωση κόντρα στην Καρμιώτισσα(0-0)

By on 12 Νοεμβρίου, 2022 0 676 Views

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση μεταξύ της ΕΝΠ και της Καρμιώτισσας στο «Τάσος Μάρκου». Οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 0-0, με την Καρμιώτισσα να είναι η μόνη ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αφού οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες ξεκάθαρες ευκαιρίες στο ματς, με αποκορύφωμα το πέναλτι στο 82’, με τον Βουτσένοβιτς να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα και τη νίκη στους γηπεδούχους. Η Καρμιώτισσα δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική, η ΕΝΠ είχε τις ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα…

Α Ημίχρονο 

Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση πέρασε το πρώτο τέταρτο στο ματς, με την Καρμιώτισσα να ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο ματς και έχοντας την κατοχή της μπάλας προσπαθούσε να απειλήσει την εστία της Ένωσης. 

Παρόλα αυτά, η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε για την Ένωση, στο 18ο λεπτό. Ο Μέιρα πέρασε ωραία κάθετη για τον Ντιαβαρά στη πλάτη της άμυνας της Καρμιώτισσας, ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κνόμπλοχ. 

Στο 29ο λεπτό η Ένωση άγγιξε το γκολ, όμως ο Ρουσίας αφύλακτος προ κενής εστίας, έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κνόμπλοχ. 

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες δεν μπορεσαν να φτιάξουν κάποια άλλη αξιόλογη φάση πέραν από κάποια μακρινά και ακίνδυνα σουτ, και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0 

Β Ημίχρονο 

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ανήκε και πάλι στην Ένωση αφού στο 49ο λεπτό, μετά απο μπαλία του Γεμρέμοβιτς ο Ντρέκσα πήρε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 

Στη συνέχεια του δευτέρου μέρους, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν να φτιάξουν τις προυποθέσεις για καλές στιγμές στο παιχνίδι. 

Έτσι φτάσαμε στο 80ο λεπτό, εκεί όπου η Ένωση είχε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μετα και από παρέμβαση του VAR, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για χέρι του Μπεν Σαλάμ, ο Βουτσένοβιτς όμως που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, για να παραμείνει έτσι το 0-0. 

Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 0-0 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. 

ΕΝΠ: Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Μέιρα (73′ Βουτσένοβιτς), Γεβρέμοβιτς, Κωνσταντίνου (88′ Γαβριήλ), Κατσιάρης, Κοτσώνης, Ντρέκσα, Βούκσεβιτς (73′ Λόπες), Ντιαβαρά, Ρουσιάς (73′ Λαμί).
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Κορσιά, Χριστοφή, Λόπες, Λουσέρο, Κολονίας, Βουτσένοβιτς, Φλουρής, Πρωτοπαπάς, Λέβι, Γαβριήλ, Λαμί. 
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Τάντι, Χούμποτσαν, Μεντιμόρετς, Οικονομίδης, Μπεν Σαλάμ (84′ Πονστάφσκι), Ελ Αλουχί, Αβραάμ (64′ Ανδρονίκου), Ντούμπια, Ζελάγια (64′ Κουλιμπαλί), Ντούρις (54′ Τσελούτσκα).
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Λουκόφ, Τσελούτσκα, Ποντστάφσκι, Κουλιμπαλί, Ανδρονίκου, Καλτσάς, Χατζηβασίλη, Τζανακάκης, Αγγελή, Χρίστου, Νεοφύτου.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γεβρέμοβιτς (3η) / Ντούμπια (3η), Ζελάγια.

Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος
AVAR: Γεωργίου Παύλος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης