28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Εθνική Αγγλίας: Ο Χάρι Κέιν ονειρεύεται το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 1966

Εθνική Αγγλίας: Ο Χάρι Κέιν ονειρεύεται το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 1966

By on 16 Νοεμβρίου, 2022 0 289 Views

Ο Χάρι Κέιν ονειρεύεται την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Αγγλίας και το λέει ανοικτά. Ο φορ της Τότεναμ θέλει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο με τα “λιοντάρια” 66 χρόνια μετά την τελευταία φορά.

Η Αγγλία  έφτασε στο Κατάρ την Τρίτη ξεκινώντας άλλη μία προσπάθεια να βρεθεί στην κορυφή μετά το μακρινό 1966, με τον αρχηγό Χάρι Κέιν να επισημαίνει πως όλα στην ομάδα του κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Θυμίζουμε πως θα αντιμετωπίσει το Ιράν, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ουαλία στον 2ο όμιλο.

Η Αγγλία δεν το βροντοφωνάζει, αλλά θεωρείται (πάλι) ένα από τα φαβορί στο Κατάρ. “Έχουμε καλές παρουσίες στα μεγάλα τουρνουά, οπότε υπάρχει μόνο ένα τελευταίο βήμα να κάνουμε κι ελπίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτή τη φορά”, τόνισε στο BBC ο επιθετικός της Τότεναμ και συνέχισε:

“Είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι θα παίξουμε σε περίπου πέντε ή έξι ημέρες. Ενισχύεται ο ενθουσιασμός όλων μας. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να βγούμε στο προπονητικό κέντρο.

Έχουμε συνηθίσει να προετοιμαζόμαστε για παιχνίδια με την Αγγλία σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά τα μεγάλα τουρνουά είναι λίγο διαφορετικά. Η νοοτροπία της ομάδας όμως είναι σωστή.

Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε τόσο πολύ μπροστά, δηλαδή την κατάκτηση του τουρνουά. Είναι βεβαίως το όνειρό μας κι αυτό που στοχεύουμε να κυνηγήσουμε. Θα είναι δύσκολο τουρνουά, πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι”.