6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Μουνιόθ θα αποφασίσει για την ενίσχυση της Ανόρθωσης.Ήδη υπάρχουν δυο κενές θέσεις στο ρόστερ

Ο Μουνιόθ θα αποφασίσει για την ενίσχυση της Ανόρθωσης.Ήδη υπάρχουν δυο κενές θέσεις στο ρόστερ

By on 16 Νοεμβρίου, 2022 0 2324 Views

Μολονότι υπήρχε η πρόθεση από πλευράς Aνόρθωσης να κινηθεί (χωρίς χρονοδιαγράμματα,) για την εξεύρεση αντικαταστάτη του Νεόφυτου Λάρκου στη θέση του αθλητικού διευθυντή, δεν φαίνεται να υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο επί του παρόντος.
Ο υπεύθυνος για τον προγραμματισμό του Ιανουαρίου θα είναι ο Τσίσκο Μουνιόθ. Αυτός θα επιλέξει τις μεταγραφές που θα γίνουν καθώς και τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.Άλλωστε η Ανόρθωση έχει δύο κενές θέσεις ξένων οπότε δεν είανιμαπαραίτητο να αποχωρήσουν 4 πάικτες αν επιλέξει ο Μουνιόθ να φέρει άλλους 4 για ενίσχυση.Άλλωστε η παταγώδης αποτυχία του καλοκαιρινού προγραμαμτισμού επιτρέπει στην διοίκηση να αφήσει τον προπονητή να κάνει τις επιλογές του για να σώσει ότι είναι δυνατό να σωθεί στην χρονιά χωρίς άλλα ρίσκα.
Συνεπώς, ο Ισπανός προπονητής είναι αυτός που θα έχει την ευθύνη για την ενίσχυση τη χειμερινή περίοδο. Η διοίκηση της Ανόρθωση δεν θέλει να βιαστεί για τον αθλητικό διευθυντή κι αυτό το κεφάλαιο ενδεχομένως να το ανοίξει ξανά το καλοκαίρι του 2023.Ο Ισπανός προπονητής πάντως δεν έχει καμιά ευθύνη για την πορεία της ομάδας αντίθετα ο κόσμος της Ανόρθωσης τον πιστώνει για την προσπάθεια του να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας παρόλο που υπάρχουν τρανταχτές αδυναμίες λόγω του κακού προγραμματισμού και της τραγικής προετοιμασίας.