17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μουντιάλ 2022, Μπέιλ: “Κάναμε φανταστικό δεύτερο μέρος.Είναι εκπληκτικό να σκοράρεις σε Μουντιάλ”

Μουντιάλ 2022, Μπέιλ: “Κάναμε φανταστικό δεύτερο μέρος.Είναι εκπληκτικό να σκοράρεις σε Μουντιάλ”

By on 22 Νοεμβρίου, 2022 0 217 Views

Ο Γκάρεθ Μπέιλ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος μετά από το γκολ του κόντρα στις ΗΠΑ, που ήταν το πρώτο της Ουαλίας σε τελικά Μουντιάλ μετά από 64 χρόνια, και στάθηκε στην ομιλία του προπονητή στο ημίχρονο που άλλαξε την εικόνα της ομάδας του.

Το πρώτο μέρος στην αναμέτρηση των ΗΠΑ με την Ουαλία στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο 2ο όμιλο του Μουντιάλ βρήκε τους Αμερικανούς να έχουν το πάνω χέρι και να προηγούνται με 1-0 με σκόρερ τον Τιμ Γουεά, όμως στο δεύτερο οι Βρετανοί έδειξαν πως διαθέτουν μπόλικα ψυχικά αποθέματα αφού τα έδωσαν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο τους ματς σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από το 1958 και το πήραν.

Ο άνθρωπος που χάρισε τον βαθμό στους δράκους (1-1 το τελικό σκορ) δεν ήταν άλλος από τον ηγέτη τους, Γκάρεθ Μπέιλ, με τον 33χρονο σούπερ σταρ να δηλώνει ευτυχισμένος για την ισοπαλία και να κάνει ειδική μνεία στη μεταμόρφωση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος στην οποία έπαιξε ρόλο και ο προπονητής, Ρομπ Πέιτζ.

“Δεν ήταν ένα καλό πρώτο μέρος για εμάς, έπαιξαν πραγματικά καλά και εμείς κάναμε λίγα πράγματα. Έγινε όμως μία σπουδαία ομιλία από τον προπονητή στο ημίχρονο και αλλάξαμε μερικά πράγματα.

Δεν θέλω να μοιραστώ πάρα πολλά από αυτό, η ουσία είναι πως βγήκαμε έξω για να δώσουμε μάχη. Στο δεύτερο μέρος δείχναμε πως ήμασταν ικανοί να πάρουμε και τη νίκη.

Είναι ένας σπουδαίος πόντος, δείξαμε χαρακτήρα”, τόνισε ο επιθετικός των Λος Άντζελες, για να προσθέσει: “Εννοείται πως θα αναλάμβανα την εκτέλεση του πέναλτι. Δεν υπήρχε αμφιβολία για αυτό στο μυαλό μου.

Αισθάνομαι υποχρεωμένος να βγω μπροστά και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είναι εκπληκτικό να σκοράρεις σε Μουντιάλ αλλά θα προτιμούσα να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ήταν φανταστική η εμφάνισή μας στο δεύτερο μέρος και θα πάρουμε πολλή αυτοπεποίθηση. Προς το τέλος αισθάνθηκα ελαφρώς κουρασμένος, δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρχαν εννέα λεπτά καθυστερήσεων.

Χρειάζεται όμως να δουλέψουμε πολύ για την πατρίδα μας. Πάντα το κάνουμε”.