3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΟΪΖΟΥ:Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.Είμαι πολύ περήφανος που θα είμαι στην αποστολή

ΛΟΪΖΟΥ:Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.Είμαι πολύ περήφανος που θα είμαι στην αποστολή

By on 25 Νοεμβρίου, 2022 0 1347 Views

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Λοΐζος Λοΐζου στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής της Ομόνοιας Match Preview.

Για τον αγώνα: «Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως δίνουμε πάντα. Eίναι ένα ντέρμπι που είναι κάθε χρόνο στην Κύπρο, είναι το αιώνιο. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το παιχνίδι».

Σε ποιους τομείς πρέπει να δοθεί βαρύτητα: «Πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε σαν Ομόνοια, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τι σημαίνει για τον ίδιο, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες: «Είμαι πολύ περήφανος που θα είμαι στην αποστολή όχι μόνο ότι θα παίξω. Σαν παιδί της Ομόνοιας θέλω να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα με την ομάδα μου».

Για την ασίστ και το γκολ με τον Άρη: «Είμαι χαρούμενος και για την ασίστ και για το γκολ και για τις 100 συμμετοχές, θέλω να τις κάνω ακόμα περισσότερες, να βάλω περισσότερα γκολ και να δώσω περισσότερες ασίστ».

Για τον κόσμο: «Θέλω να πω στον κόσμο ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους κάνουμε χαρούμενους και θα πάρουμε ό,τι αξίζουμε».