1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια με τον Χούπερ πρωταγωνιστή πέρασε από την Καρμιώτισσα(2-1)

Η Ομόνοια με τον Χούπερ πρωταγωνιστή πέρασε από την Καρμιώτισσα(2-1)

By on 1 Δεκεμβρίου, 2022 0 4184 Views

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Ομόνοια  αφού ξεπέρασε τις αρχικές δυσκολίες,κατάφερε να επικρατήσει της Καρμιώτισσας με 2-1 στο ΓΣΠ και να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «8» του κυπέλλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ο Χούπερ, ο οποίος με ένα εντυπωσιακό γκολ στο 35’ ισοφάρισε το τέρμα του Ντούμπια στο 18’ με το οποίο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Μπρούνο που στο 41’…έγραψε την ανατροπή. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια  δεν μπόρεσε να πετύχει και τρίτο γκολ για να…καθαρίσει, η Καρμιώτισσα δεν εκμεταλλεύτηκε από την πλευρά της τις δικές της ευκαιρίες με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να σφραγίσουν την πρόκριση.

Α’ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, πέραν από ένα σουτ του Παπουλή που πέρασε ψηλά άουτ, κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο στο ματς. Η Ομόνοια ήταν η ομάδα που κρατούσε περισσότερο μπάλα και έψανχε τον τρόπο για να φτιάξει αξιόλογες ευκαιρίες, στο 18ο λεπτό όμως η Καρμιώτισσα κατάφερε να προηγηθεί.

Μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της Ομόνοια από τον Μάθιους, ο Ντουμπιά έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή της Ομόνοιας και στο τετ α τετ με τον Ουζόχο δεν λάθεψε για να δώσει προβάδισμα στην Καρμιώτισσα.

Το γκολ αποσυντόνισε εντελώς τους παίκτες του Φερέρα, με την Καρμιώτισσα να ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγώνα μέχρι το 34ο λεπτό, εκεί όπου μια φοβερή έμπνευση του Χούπερ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Άγγλος φορ έκλεψε την μπάλα και βλέποντας τον Κνόμπλοχ λίγο έξω από την εστία του, έπιασε ένα δυνατό σουτ για να φέρει το ματς στα ίσα.

Η Ομόνοια κατάφερε να γυρίσει το ματς πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αφου στο 40ο λεπτό ο Χούπερ έδωσε στον Μπρούνο και αυτός, μέσα από την περιοχή της Καρμιώτισσας με πλασέ νίκησε τον Κνόμπλοχ και έδωσε προβάδισμα στην Ομόνοια.

Β ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καρμιώτισσα ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 53ο λεπτό έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Χούμποτσαν πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κόντραρε και έφυγε μόλις άουτ.

Η Ομόνοια απάντησε στις καλές ευκαιρίες αφού στο 61ο λεπτό ο Λοίζου έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Καρμιώτισσας έπειτα από κάθετη του Μιξ, άδειασε τους αμυντικούς και στην συνέχεια έστρωσε στον Παπουλή, το σουτ του όμως κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάρα πολύ, με την Καρμιώτισσα να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Ουζόχο για να φέρει το ματς στα ίσα και έτσι μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και η Ομόνοια πήρε την πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Γιούστε, Μίλετιτς, Μάθιους (72′ Ψάλτης), Κίτσος, Χαραλάμπους, Ντίσκερουντ (85′ Κασάμα), Παπουλής (72′ Μπασιρού), Λοΐζου, Μπρούνο, Χούπερ (85′ Κακουλλής).
Στον πάγκο: Παναγή, Χριστοδουλίδης, Ψάλτης, Κασάμα, Μάταβς, Μπάρκερ, Λέζιακς, Μπασιρού, Παναγιώτου, Κούσουλος, Κακουλλής, Μπέζους.
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Τάντι, Μεντιμόρετς, Χούμποτσαν, Τσελούστκα (59′ Αβραάμ), Οικονομίδης (46′ Μπεν Σαλάμ), Μαλόνε (85′ Ποντστάβσκι), Ελ Αλουχί, Ντούμπια, Καλτσάς (72′ Κουλιμπαλί), Ντούρις (72′ Ζελάγια).
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Ποντστάβσκι, Κουλιμπαλί, Αβραάμ, Ανδρονίκου, Χατζηβασίλης, Τζανακάκης, Αγγελή, Χρίστου, Μπεν Σαλάμ, Νεοφύτου, Ζελάγια. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαραλάμπους, Λοΐζου, Κασάμα / Ντούρις, Ντούμπια, Μεντιμόρετς

ΣΚΟΡΕΡ: 35΄Χούπερ, 41′ Μπρούνο / 18′ Ντούμπια
ΘΕΑΤΕΣ: 2248 εισιτήρια
Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Κουμή Δημήτρης
Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα