5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια έχει ευκαιρία για πρόκριση ,βάλσαμο στις πληγές της(19:00,κόντρα στην Καρμιώτισσα)

Η Ομόνοια έχει ευκαιρία για πρόκριση ,βάλσαμο στις πληγές της(19:00,κόντρα στην Καρμιώτισσα)

By on 1 Δεκεμβρίου, 2022 0 1373 Views

Ούτε μουρμούρα, ούτε απογοήτευση, ούτε ποιος θα φύγει, ούτε ποιος θα μείνει, απασχολούν σήμερα το στρατόπεδο της Ομόνοιας η οποία δίνει ένα κρίσιμο αγώνα και το μόνο που τη νοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η πρόκριση στο κύπελλο. Όλα τα άλλα, οι πράσινοι, τα κρατάνε για να μάθουν από λάθη τους, και για την ώρα μπαίνουν στο περιθώριο.

Υποδέχεται την Καρμιώτισα(1/12,19:00 Primetel)και η νίκη θα είναι βάλσαμο στις πληγές που προκάλεσε η ήττα από το ΑΠΟΕΛ.Αντίθετα τυχόν νέα αποτυχία τα προβλήματα θα έχουν νέα αναστάτωση αφού θα χαθεί η ευκαιρία διάκρισης στο θεσμό του κυπέλλου.

Είναι μονό ματς κυπέλλου και όλα μπορούν να συμβούν και η σημαντικότητα του είναι τέτοια που δεν αφήνει πολλά περιθώρια λαθών και παράλληλα η ομάδα καλείται να βγάλει αντίδραση. Ο Γιανίκ Φερέρα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Φαμπιάνο και Ζαχαρίου αλλά και στους Λανγκ (τιμωρημένος) και Μάταβς. Ο Βέλγος κόουτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τις καλύτερες επιλογές που έχει και μια πιθανή 11άδα αποτελείται από τους: ΟυζόχοΜάθιουςΜίλετιτςΓιούστεΚίτσος (Λέζιακς), Μπασιρού (Κασάμα), ΚούσολοςΧάμποςΛοΐζουΜπρούνοΚακουλλής (Χούπερ)Σημειώστε ότι η Καρμιώτισσα είναι και ο επόμενος αντίπαλος στο πρωτάθλημα.