19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΟΥΝΙΟΘ:Λυπάμαι, είναι δικό μου λάθος και αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη

MΟΥΝΙΟΘ:Λυπάμαι, είναι δικό μου λάθος και αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη

By on 10 Δεκεμβρίου, 2022 0 784 Views

Οι δηλώσεις του Ίσκο Μουνιόθ μετά την ισοπαλία με τον Ολυνμπιακό:

-Αρχικά: “Ξέρουμε ότι έχουμε αυτό το πρόβλημα στο γκολ όχι μόνο απόψε αλλά εδώ και δέκα βδομάδες. Καταλαβαίνω και είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση και που δεν κρατήσαμε το μηδέν. Έκαναν ένα σουτ και σκόραραν. Αυτή είναι η ζωή μας… Λυπάμαι, είναι δικό μου λάθος και αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Προσοπαθούμε καθημερινά να στηρίζουμε τους παίκτες και να δίνουμε καλύτερα πράγματα αλλά η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση γιατί έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση”.

-Με μια ομάδα που προσπαθεί να αποφύγει την διαβάθμιση παρουσιαστήκατε κατώτεροι των περιστάσεων. Ποιοι είναι οι λόγοι; “Είναι δικό μου λάθος. Προσπάθησα να δώσω καλύτερα πράγματα στους παίκτες. Όλα είναι δικό μου λάθος”.

-Ποιο ήταν το σκεπτικό σας στο β’ μέρος, χωρίς καθαρό επιθετικό και με τον Φερέιρα αριστερά αντί δεξιά; “Δεν ξέρω αν παίζει δεξιά ή αριστερά, ήταν μια από τις αποφάσεις με τις οποίες προσπάθησα να δώσω καλύτερα πραγμάτα στους παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν 25-26 σέντρες και δεν πήραμε κεφαλιές. Λέω ξανά, βγάζω εκτός τους παίκτες, είναι 100% δική μου ευθύνη”.

-Αποχωρεί ο Λάζαρος και σίγουρα θα αποχωρήσει ακόμα ένας. Το πλάνο για την ενίσχυση είναι μόνο για την επίθεση ή και σε άλλες θέσεις; “Ο σύλλογος δουλεύει πολύ σκληρά για να αλλάξει την κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλοι ξέρουν ποια είναι η κατάσταση. Ξέρουμε τι θέλουμε και τι χρειάζεται η ομάδα. Δεν πρέπει όμως να σκεφτόμαστε ότι θα έρθουν 3-4 παίκτες και θα αλλάξουν την κατάσταση. Έχουμε σημαντικούς παίκτες στην ομάδα και πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά, είναι σημαντικό να είμαστε ομάδα και να τα δίνουμε όλα. Πιστέψτε με, σήμερα η ευθύνη είναι δική μου. Θα προσπαθήσω τις επόμενες βδομάδες να δώσω καλύτερα πράγματα”.