3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μουντιάλ 2022, Μπέκαμ: Απάντησε δια αντιπροσώπου στην κριτική για τη στήριξη στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022, Μπέκαμ: Απάντησε δια αντιπροσώπου στην κριτική για τη στήριξη στο Κατάρ

By on 16 Δεκεμβρίου, 2022 0 1216 Views

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει προκαλέσει αντιδράσεις με την παρουσία του στο Κατάρ ως το πρόσωπο της χώρας στο Μουντιάλ 2022 και μάλιστα με αμύθητη αμοιβή, όμως ο Άγγλος απάντησε για πρώτη φορά στις κατηγορίες, έστω και δια αντιπροσώπου.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελεί το πρόσωπο του  Μουντιάλ και σύμφωνα με την Telegraph, οι υπηρεσίες αυτές αμείβονται με περισσότερα από 17.000.000 ετησίως για 10 χρόνια.

Τόσο η στάση του Άγγλου σούπερ σταρ υπέρ του Κατάρ όσο και η αμύθητη αμοιβή του έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, τόσο εντός όσο κι εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο 47χρονος ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι τοποθετήθηκε για πρώτη φορά απέναντι στην κριτική που δέχεται και μέσω αντιπροσώπου, έστειλε δήλωση στην εφημερίδα  Sun

“Ο Ντέιβιντ έχει εμπλακεί σε έναν αριθμό Παγκοσμίων Κυπέλλων και άλλων διεθνών διοργανώσεων, τόσο ως παίκτης όσο και ως πρεσβευτής και πάντα πίστευε ότι το άθλημα έχει την ισχύ να αποτελέσει μια δύναμη για καλό στον κόσμο”, ανέφερε αρχικά στη δήλωση.

“Το ποδόσφαιρο, το πιο δημοφιλές άθλημα παγκοσμίως, έχει την αυθεντική ικανότητα να φέρει κοντά τον κόσμο και να συνεισφέρει πραγματικά στις κοινότητες. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν διαφορετικές και ισχυρές απόψεις για τη σύνδεση με τη Μέση Ανατολή, αλλά το βλέπουμε ως θετικό ότι συζητήσεις σχετικά με καίρια ζητήματα έχουν ενεργοποιηθεί απευθείας από το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην περιοχή. Ελπίζουμε ότι αυτές οι συζητήσεις θα οδηγήσουν σε ευρύτερη κατανόηση και συμπάθεια προς όλους τους ανθρώπους και ότι θα επιτευχθεί πρόοδος”.