30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Ολυμπιακός σταμάτησε και τον Άρη που έΧασε ευκαιρίες και έδαφος

Ο Ολυμπιακός σταμάτησε και τον Άρη που έΧασε ευκαιρίες και έδαφος

By on 16 Δεκεμβρίου, 2022 0 1837 Views

Μετά από Πάφις FC και Ανόρθωση ο Ολυμπιακός  του Μάκη Σεργίδη πήρε βαθμό και από τον Άρη, (0-0)σιγά-σιγά πλησίασε τις ομάδες που προπορεύονται και από εκεί που ήταν… ξεγραμμένος, μπαίνει εκ νέου στην μάχη για την παραμονή.
Από την άλλη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε εκ νέου έδαφος στην μάχη που γίνεται εκεί στα πολύ ψηλά του πίνακα και απομακρύνθηκε περισσότερο από την κορυφή.Σαφώς καλύτερος ο Άρης ιδιαίτερα στο β’ημίχρονο ωστόσο οι παίκτες του απιδείχθηκαν χασογκόληδες χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τον Ολυμπιακό να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία με το δοκάρι του Γκεριέ, με τον Άρη να ανεβάζει στροφές στην επανάληψη, να έχει και αυτός δοκάρι με τον Μπαμπίκα και άλλες ευκαιρίες, αλλά ο Ολυμπιακός  τον κράτησε για να μείνουν οι δύο ομάδες στο ισόπαλο 0-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τσάρλς, Λιασίδης, Μπάρντι, Μουκτάρης, Γκεριέ, Χριστοδούλου (62′ Ψύχας), Δόσης, Πεχλιβάνης (75′ Έσελινγκ), Χέντρικς (55′ Σάλι), Νάνι, Κυριάκου
Στον πάγκο: Πησίας, Χριστοφόρου,  Μάρκοβιτς, Κα,  Πουέρτας, Ευτυχίδης, Αντωνίου, Ζευκής, Χατζημιτσής.

ΑΡΗΣ: Βανά, Καζού, Μποακί, Ντελμίρο, Γκομίς (46′ Στεπίνσκι), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα, Στρούσκι (46’Ντζαβέ), Σόκε, Γιαμπλόνσκι (46′ Μονέ-Πακέ), Μπαμπίκα
Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Γιαντάλ, Πηλέας, Μπράουν, Σικόρσκι


ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 500

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαμπρού Λάμπρος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης