19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MOYNIOΘ:Έδωσα μήνυμα στον Ουάρντα.Δεν θέλω να τον χάνω για ηλίθια πράγματα. Είναι σημαντικός παίκτης

MOYNIOΘ:Έδωσα μήνυμα στον Ουάρντα.Δεν θέλω να τον χάνω για ηλίθια πράγματα. Είναι σημαντικός παίκτης

By on 17 Δεκεμβρίου, 2022 0 1360 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τσίσκο Μουνιόθ μετά την εκτός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (1-0) που άφησε την ομάδα του για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και μακριά από την εξάδα.

Αναλυτικά: 

«Το παιχνίδι είχε δύο κομμάτια. Το πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε στο επίπεδο μας, δίναμε την μπάλα, δεν είχαμε δράσεις, είχαμε κάποτε τον έλεγχο αλλά όχι όπως μπορούμε να παίξουμε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι βοήθησαν οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε η ομάδα. Συγνώμη στους οπαδούς μας, είναι απογοητευμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλύτερα. Καταλαβαίνουμε καλύτερα τι θέλουμε».

Για την αλλαγή της εικόνας κι αν ήταν επιλογή του να παίξει τόσο αμυντικά στο πρώτο μέρος: «Πιστέψτε με κάποτε σε μερικά μέρη του παιχνιδιού πρέπει να καταλαβαίνουμε καλύτερα την κατάσταση του αγώνα, να έχουμε αντίληψη. Στο δεύτερο βγάλαμε καλή αντίδραση. Ο αντίπαλος έχει πολύ καλή ομάδα, όταν του δίνεις 45′ χωρίς να κάνεις αυτά που πρέπει είναι δύσκολο. Είμαι απογοητευμένος από το πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο επίπεδο μας, στο δεύτερο ήμασταν. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Το να παίζουμε για 90′ στο ίδιο τέμπο».

Για την επιλογή του να αφήσει εκτός τον Ουάρντα και να τον έχει με Καρμιώτισσα κι αν στοίχισε: «Είναι δική μου απόφαση».

Για το σκεπτικό του πίσω από την απόφαση για Ουάρντα: «Είναι δική μου απόφαση».

Για το αν μπορεί να βελτιωθεί και να μπει εξάδα: «Αν πάμε καλά στη μεταγραφική περίοδο μπορούμε, αλλιώς όχι».

Αν αποφάσισε τις θέσεις που θα ενισχύσει: «Nαι, σίγουρα. Πρέπει να βελτιώσουμε την κατάσταση και να δώσουμε κάτι στην ομάδα. Βλέποντας τους αγώνες διαπιστώνεται ότι έχουμε προβλήματα στα κουτιά. Έχουμε αρκετές ευκαιρίες στα παιχνίδια μας. Ενώ σε λίγες ευκαιρίες αντιπάλων δεχόμαστε γκολ. Η πρόθεση είναι 1η του Γενάρη να υπάρχουν διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, να μην περιμένουμε μέχρι τα μέσα ή τα τέλη του μήνα».

«Να σας απαντήσω για τον Ουάρντα. Όταν ήρθα του έδειξα πως είναι εντάξει να πάρει κίτρινη κάρτα επειδή παλεύει στο παιχνίδι αλλά όχι για άλλους λόγους. Τον χρειάζομαι σε όλα τα παιχνίδια. Τώρα νομίζω δεν θα δέχεται κάρτες επειδή μιλά στους διαιτητές και ηλίθιες κάρτες. Είχε πέντε κίτρινες. Όλοι μιλάνε για την αντίδραση και όχι για τη δράση. Πρέπει να μάθουμε τους παίκτες μας. Χρειαζόμαστε τον Ουάρντα σε όλα τα παιχνίδια, δεν θέλω να τον χάνω για ηλίθια πράγματα. Είναι σημαντικός παίκτης».