18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με Ζάιρο επανήλθε στις νίκες και στη 2η θέση η Πάφος(κέρδισε 1-0 την Καρμιώτισσα)

Με Ζάιρο επανήλθε στις νίκες και στη 2η θέση η Πάφος(κέρδισε 1-0 την Καρμιώτισσα)

By on 19 Δεκεμβρίου, 2022 0 769 Views

Με τον Ζάιρο να πετυχαίνει το 10ο του γκολ στο πρωτάθλημα, η Πάφος  FC απέδρασε με το διπλό από το Τσίρειο, επικρατώντας της Καρμιώτισσας με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και έπθσε την ΑΕΚ στην 2η θέση δύο βαθμούς πίσω από το ΑΠΟΕΛ που είναι πρώτο με 36 βαθμούς.
Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 14’ κι έμελλε αυτό το γκολ να κρίνει και το ματς. Η παφιακή ομάδα ήταν γενικά καλύτερη από την αντίπαλό της, είχε δοκάρι με τον Ζάιρο στο 52’ και γκολ με τον Τάνκοβιτς στο 56’ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Σεμέδο (θα συζητηθεί η φάση). Η Καρμιώτισσα προσπάθησε περισσότερο στο β’ ημίχρονο, δεν κατάφερε όμως να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Ζήτησε πέναλτι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο ρεφ σωστά υπέδειξε αρχικά επιθετικό φάουλ του Κουλιμπαλί (μάλλον αρχικά ήταν και σε θέση οφσάιντ)στον Σεμέδο, ο οποίος στη συνέχεια βρήκε την μπάλα με το χέρι

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Χούμποτσαν, Τάντι (57΄Αβραάμ), Τζανακάκης (79′ Γκραντινάρου), Μαλόνε, Οικονομίδης (85′ Πονστάφσκι), Ελ Αλουχί, Ντούμπια, Χατζηβασίλης (57′ Ανδρονίκου), Κουλιμπαλί, Ζελάγια (57′ Ντούρις).
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Λουκόφ, Ποντστάβσκι, Αβραάμ, Μεντίμορετς, Ανδρονίκου, Γκραντινάρου, Αγγελή, Μίκο, Χρίστου, Ντούρις, Νεοφύτου.
ΠΑΦΟΣ FC: Άντος, Κβίντα, Μπάιριτς, Ικόκο, Ζουνίνιο, Ντράγκομιρ (46′ Πελάτζιο), Ναμ, Βαλακάρι (88′ Αμπντουραχίμι), Σεμέδο, Τάνκοβιτς, Ζάιρο.
Στον πάγκο: Ολαθάμπαλ, Παλάσιος, Καραμπάτζε, Χότσκο, Αλ Γκαντιούι, Δημητρίου, Αμπντουραχίμι, Χέσταντ, Μιχαήλ, Ταβάρες, Πελάτζιο.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χατζηβασίλης, Μαλόνε, Ντούρις / Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς

ΣΚΟΡΕΡ: Ζάιρο (14′).
ΘΕΑΤΕΣ: 519 εισιτήρια
Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Αθανασίου Κυριάκος
AVAR: Αντωνίου Μάριος
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης