30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΣ FC:Θα κάνει καταγγελία,ζητά ξένους διαιτητές.Oφσάιντ και φάουλ,ως μη γενόμενη η φάση που ζητά πέναλτι η Καρμιώτισσα)

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΣ FC:Θα κάνει καταγγελία,ζητά ξένους διαιτητές.Oφσάιντ και φάουλ,ως μη γενόμενη η φάση που ζητά πέναλτι η Καρμιώτισσα)

By on 20 Δεκεμβρίου, 2022 0 446 Views

Στον ΣΠΟΡ FM 95, και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους.

Οι δηλώσεις του: 

Για τη χθεσινή νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Είναι πολύ σημαντικό ότι επανήλθαμε στις νίκες. Ήταν πολύ σημαντικό. Είχαμε και πολύ καλή απόδοση, θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από πιο νωρίς. Όταν είσαι με το 1-0, όπως είπε και ο προπονητής μας, είναι επικίνδυνο να έχεις απώλεια βαθμών. Διαχειριστήκαμε καλά όμως το παιχνίδι και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το θέμα στο σκοράρισμα: «Μας είχε στοιχίσει. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες. Είδαμε σε άλλα παιχνίδια ότι πετύχαμε περισσότερα γκολ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι παίκτες μας θα έχουν την ευστοχία που πρέπει και θα πέτυχουμε περισσότερες νίκες και περισσότερα γκολ».

Για το ότι η ομάδα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα: «Έβγαλε αντίδραση η ομάδα. Διαψεύσαμε κάποιους που λένε ότι έχουμε πρόβλημα εκεί στα ψηλά. Ο κόσμος δικαιούται να ζητάει οτιδήποτε θέλει. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι όπως θα κάνουμε και στο παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ακρίτα. Να πάρουμε το τρίποντο και να κάνουμε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό και με κάθε σοβαρότητα το αντιμετωπίζουμε».

Για τη διαιτησία και τους ξένους ρεφ: «Νομίζω το έχουμε ζητήσει επανειλημμένως. Κακά τα ψέματα φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια παράξενα που γίνονται. Μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας. Βλέπουμε τι γίνεται, έχουμε και εμείς δέκτες και βλέπουμε τι γίνεται στα άλλα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο εκτός από το εμείς να είμαστε καλοί και να κερδίζουμε και αυτούς τους παράγοντες. Έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα τα παράπονα μας. Να εξηγούμαστε. Έχουμε παραπονεθεί μετά από νικηφόρα αποτελέσματα όπως με Ανόρθωση και ΑΕΚ. Χθες κερδίσαμε 1-0, να μην συζητήσω για το γκολ το ακυρωθέν ή και για κάρτες που έπρεπε να δοθούν. Βλέπουμε ανομοιομορφία αποφάσεων. Επειδή παίζονται λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές λεπτομέρειες. Είναι πολύ σημαντικό να μην σου σφυρίζετε ένα πέναλτι υπερ σου ή κατά σου, είναι άδικο για τις ομάδες. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο θέλουμε να αλλάξει, έχουν γίνει καινούργια γήπεδα, ευελπιστούμε να γίνει και στην Πάφο. Βλέπουμε έχουμε ξένους ποδοσφαιριστές με καλή ποιότητα. Το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει και από κάποιους άλλους όμως. Σαν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εσείς πρέπει να βοηθήσετε και εμάς. Με εσάς είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα πάνε σπίτι τους. Είναι πολύ σημαντικό το έργο σας».

Το ξεκίνημα της φάσης στην οποία ζήτησε πέναλτι η Καρμιώτισσα.Δόθηκε φάουλ αλλά έπρεπε να εξετσστεί και περίπτωση όφσαιντ που προηγήθηκε του φάουλ που δόθηκε!

Για το πέναλτι που ζήτησε η Καρμιώτισσα: «Πρώτον εκτός το ότι υπάρχει οφσάιντ και αγκωνιά, σφυρίζεται το φάουλ. Οτιδήποτε και να λέμε υπάρχει σφύριγμα του διαιτητή. Είναι μη γινόμενη η φάση, σταματά εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο βλέπω εικόνες από μια φάση που ο διαιτητής σφυρίζει από πριν».

Για τη διαιτησία: «Θα καταγγελθεί οπωσδήποτε ο Βαρίστας και ο βοηθός του στο VAR. Χθες είχαμε μια εξάδα διαιτητών που αν εξαιρέσω τον επόπτη δεν ήταν έμπειροί. Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα ξένους διαιτητές αλλά δεν μας λογαριάζει κανείς. Αυτό που θέλουμε είναι η καλύτερη ομάδα να κερδίζει. Με το ΑΠΟΕΛ παρόλο που είμασταν καλύτεροι έβαλε δύο γκολ από στημένα αλλά δεν είπαμε κάτι».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Είναι ένα ντέρμπι με τον συμπολίτη Ακρίτα. Έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα και δεν θέλουμε να την πατήσουμε. Είναι γνωστή η απουσία του Μπάιριτς για κάρτες, ο Κανέ επιστρέφει και όλοι οι ποδοσφαιριστές ουσιαστικά είναι στην διάθεση του κύριου Μπεργκ».

Για τον Μούργκ για τον οποίο γράφτηκε στο παρελθόν: «Καμία σχέση, δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον για τον Μούργκ».