30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Δεν σημαίνει πως ότι γράφεται ισχύει.Ο Ουάρντα είναι στην διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Δεν σημαίνει πως ότι γράφεται ισχύει.Ο Ουάρντα είναι στην διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα

By on 20 Δεκεμβρίου, 2022 0 1587 Views

Για το θέμα Ουάρντα, το ματς με την Καρμιώτισσα, την ενίσχυση κι ότι αφορά την Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για τον Ουάρντα: «Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον που υπάρχει για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά δεν σημαίνει πως ότι γράφεται ισχύει. Ο ποδοσφαιριστής είναι στη διάθεση του προπονητή μας για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα κι οτιδήποτε γράφεται δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά και μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Να μην παρασύρεται ο κόσμος από το τι γράφεται, πολλά απ’ όσα λέγονται είναι εκτός πραγματικότητας. Ο ποδοσφαιριστής είναι μέλος της ομάδας, προπονείται και είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Αν μια ομάδα επιθυμεί να εντάξει ποδοσφαιριστή μας στο δυναμικό της, υπάρχει η νόμιμη οδός και να κάνει την πρότασή της. Αυτό είναι γενικό σχόλιο. Μπορούν να παραχωρηθούν με το ανάλογο αντίτιμο, με τις σωστές διαδικασίες».

-Αν έγινε συνάντηση Μουνιόθ-Ουάρντα: «Όχι, δεν έγινε. Το θέμα γιγαντώνεται και δεν ανταποκρίνονται πολλά στην πραγματικότητα. Το πρόβλημά μας είναι γενικότερο το τελευταίο διάστημα. Πολλοί πατούν στην απογοήτευση του κόσμου από την πορεία μας και συνεχώς βλέπουμε να γράφουμε πράγματα που έχουν μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν αναστάτωση. Όταν γράφονται συνέχεια τα ίδια πράγματα είναι και πιο ευκολόπιστα. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσει και η επίσημη Ανόρθωση . Στη δική μας περίπτωση έγινε μέγα θέμα για έναν ποδοσφαιριστή μας που γράφτηκε ότι ζήτησε να αποχωρήσει ενώ δεν έγινε το ίδιο για παίκτες άλλων ομάδων που έχουν ήδη φύγει».

-Το ματς με το  ΑΠΟΕΛ : «Δεν είδαμε δυστυχώς κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια. Την αναποτελεσματικότητα στα…κουτιά, όπως λέει ο προπονητής μας. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο β’ ημίχρονο, στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί. Η ομάδα ήταν πιο διεκδικητική, πιο επιθετική κι έφτιαξε ευκαιρίες κι αναλογικά θα έπρεπε να βρει ένα γκολ αλλά κι αυτή τη φορά δεν έγινε. Δεν ανακαλύπτω την Αμερική αν το πω, πρέπει να υπάρξει ενίσχυση και ήδη δουλεύουν εντατικά στον τομέα αυτό οι αρμόδιοι».

-Για την ενίσχυση: «Ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις ώστε το συντομότερο να έχουμε κάτι ανακοινώσιμο».

-Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Είναι πολύ σημαντικός για μας. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, να πάμε με ηρεμία και με χαμόγελα στις γιορτές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα καταφέρουμε και τίποτα σπουδαίο. Θα μας διατηρήσει τουλάχιστον σε βαθμολογική επαφή με την εξάδα κι ακολούθως με την ενίσχυση που θα γίνει να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα».

-Τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Ουάρντα και ο Αντωνιάδης, θα απουσιάσουν οι Σάμπο και Κορέια. Θα δούμε για Κεραυνό και Εμπραλίτζε».

-Για τη διαιτησία: «Όλοι οι καλεσμένοι στην εκπομπή λένε πάνω κάτω ότι θα πω κι εγώ. Αναρωτιέσαι πλέον τι συμβαίνει με το VAR. Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Το πότε πρέπει να παρεμβαίνει και πότε όχι. Αλλοιώνονται τα παιχνίδια, φαίνεται δεν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει κάτι. Έχουμε καταθέσει την πρότασή μας στον κ.Μάζιτς, επιβάλλεται να έρχονται ξένοι σε εκείνο το κομμάτι. Στο δικό μας παιχνίδι, ενώ είχαμε δύο Ιταλούς διαιτητές στην Κύπρο, ο ένας έφυγε. Είναι πράγματα που δεν καταλαβαίνουμε. Μας εκνευρίζει και μας λυπεί το ότι οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφορα, δεν ιδρώνει το αυτί τους. Η αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα μας ήταν ετεροβαρής στο συγκεκριμένο παιχνίδι».