17 Απριλίου, 2024
  • 17 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΚΡΙΔΗΣ:Αυτό που βλέπουμε σίγουρα δεν είναι ο Απόλλωνας που θέλουμε

ΜΑΚΡΙΔΗΣ:Αυτό που βλέπουμε σίγουρα δεν είναι ο Απόλλωνας που θέλουμε

By on 22 Δεκεμβρίου, 2022 0 1316 Views

Αυτά είπε μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Κωνσταντίνος Μακρίδης.

Αναλυτικά:

«Δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια το παιχνίδι παρότι είχαμε κάποιες τελικές, η Ομόνοια το ήθελε περισσότερο και το κέρδισε. Εγώ θα ξαναπώ ότι με πολλή δουλειά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φέρουμε τον Απόλλωνα εκεί που τον θέλει ο κάθε Απολλωνίστας κι εγώ προσωπικά. Ξέρουμε ότι περνούμε δύσκολα, μας λείπει αυτοπεποίθηση, τα εύκολα γκολ, αρκετά πράγματα, αλλά μέσα από τη δουλειά και τις προπονήσεις θα βρούμε τους τρόπους να επιστρέψουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Ξανά συγνώμη στον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε και δεν του δίνουμε χαρά τώρα που έρχονται Χριστούγεννα.

Αυτό που βλέπουμε σίγουρα δεν είναι ο Απόλλωνας που θέλουμε να βλέπουμε. Υπόσχομαι ότι θα δώσω όχι το 100%, το 200% για να δούμε έναν Απόλλωνα που θα απολαμβάνει ο κόσμος. Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω να ξανακάνω τον Απόλλωνα να τον απολαμβάνει κάθε Απολλωνίστας.

Τις τελευταίες τρεις δημοσιογραφικές μου κάνετε την ίδια ερώτηση για τις μεταγραφές. Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε τρόπους να βελτιωθούμε, να βελτιώσουμε τους παίκτες που είναι εδώ. Ένας-δυο-τρεις παίκτες δεν θα κάνουν τον Απόλλωνα πολύ διαφορετικό. Αλλά αν βρούμε κάτι που πιστεύουμε πως θα μας ανεβάσει την ποιότητα τότε ευχαρίστως θα το φέρουμε. Θα ψάξουμε σίγουρα. Κάποιες φορές οι μεταγραφές δίνουν έξτρα πράγματα.

Εμένα αυτό που με ενόχλησε σήμερα περισσότερο είναι η εμφάνιση. Με την ΑΕΚ είχαμε αρκετά καλή εμφάνιση και δεν πήραμε τους βαθμούς. Για να κερδίζεις πρέπει να ξεκινάς από καλή εμφάνιση. Σήμερα με ενόχλησε εμένα και τον κόσμο η εμφάνιση».