4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΕΡΕΡΑ:Ίσως ο κόσμος να το βλέπει, ίσως όχι αλλά βλέπουμε μεγάλες αλλαγές. Η ομάδα αλλάζει προς το θετικό

ΦΕΡΕΡΑ:Ίσως ο κόσμος να το βλέπει, ίσως όχι αλλά βλέπουμε μεγάλες αλλαγές. Η ομάδα αλλάζει προς το θετικό

By on 22 Δεκεμβρίου, 2022 0 8990 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Γιανίκ Φερέρα μετά τη νίκη της Ομόνοιας επί του Απόλλωνα:

-Αρχικά: “Ξεκινήσαμε ιδανικά με ένα πολύ ωραίο γκολ και μετά είχαμε κάποιες ευκαιρίες στην αντεπίθεση. Δεν κάναμε δυστυχώς πάντα τις καλύτερες επιλογές και γι’ αυτό έμεινε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος ξέραμε ότι θα έβγαζαν περισσότερους παίκτες στην επίθεση και ότι θα μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε στην αντεπίθεση. Κάναμε το 2-0 και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε και να δείξουμε σε όλους ότι δεν είμαστε νεκροί”.

-Η Ομόνοια ήταν πιο επιθετική σήμερα με δυο επιθετικούς, σας ταιριάζει καλύτερα αυτό το σχήμα; “Μετά από μια νίκη θα ήταν πιο εύκολο να πούμε ότι ναι δουλεύει καλύτερα αλλά θα πρέπει να το αναλύσουμε. Σίγουρα σήμερα μας βοήθησε. Μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια σωστή απόφαση”.

-Είναι μια νίκη που θα σας δώσει ψυχολογία; “Ναι ελπίζουμε ότι θα μας δώσει ώθηση. Ότι μπορούμε να πάρουμε ακόμα και στις ήττες, προσπαθούμε να το πάρουμε”.

-Η ομάδα αντέδρασε ξανά μετά από μια ήττα, ένα σχόλιο… “Αυτά ήταν τα λόγια που είπα στους παίκτες πριν το παιχνίδι ότι πρέπει πάντα να αντιδρούμε. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας. Βλέπουμε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με πριν 2 μήνες. Ίσως ο κόσμος να το βλέπει, ίσως όχι αλλά βλέπουμε μεγάλες αλλαγές. Η ομάδα αλλάζει προς το θετικό”.

-Ένα σχόλιο για τον Κακουλλή: “Κάθε φορά που μπαίνει μέσα, δίνει πολλά. Δουλεύει σκληρά. Δεν τον βλέπετε στις προπονήσεις αλλά μένει εκεί μετά το τέλος και δουλεύει. Δεν είναι τυχαίο ότι σκοράρει τόσα πολλά γκολ, δουλεύει γι’ αυτά”.