3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Nίκη εξάδας,ηρεμίας και ελπίδας για την Ομόνοια.Νέο χαμένο έδαφος για τον Απόλλωνα

Nίκη εξάδας,ηρεμίας και ελπίδας για την Ομόνοια.Νέο χαμένο έδαφος για τον Απόλλωνα

By on 22 Δεκεμβρίου, 2022 0 891 Views

Πολύ σημαντική νίκη για την Ομόνοια η οποία επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα στο ΓΣΠ και μπήκε ξανά στην εξάδα φτάνοντας την 5η θέση.

Στο 3ο λεπτό ο Μπρούνο άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια, ενώ στο 75΄ο Κακουλλής έκανε το 2-0.

Μετά από αυτή τη νίκη, η Ομόνοια έπιασε τον Απόλλωνα στους 25 βαθμούς και μπήκε ξανά στην εξάδα. Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας έχει αγώνα λιγότερο.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μόλις στο 3ο λεπτό η Ομόνοια άνοιξε το σκορ με τον Μπρούνο. Ο Ανσαριφάρντ γύρισε στην περιοχή, ο Χούπερ άφησε την μπάλα να περάσει και ο βραζιλιανός ήρθε από πίσω και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0.

Στο 10ο λεπτό ο Μίλετιτς έκανε το σουτ μετά από μια εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Δημητρίου. 6 λεπτά μετά ήρθε η πρώτη τελική από πλευράς Απόλλωνα, με τον Πίττα να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής και τον Ουζόχο να μαζεύει εύκολα την μπάλα.

Στο 20ο λεπτό, μέσα στην περιοχή ο Κίτσος πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Ίλιεφ πριν γίνει επικίνδυνος, με τον Ουζόχο να μαζεύει την μπάλα μπροστά από τον παίκτη του Απόλλωνα. 3 λεπτά μετά ο Ζράντι έκανε το σουτ, αλλά η άμυνα της Ομόνοιας παραχώρησε κόρνερ.

Στο 32΄ γύρισε στην περιοχή ο Ανσαριφάρντ, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε, ενώ 5 λεπτά μετά ο Κούσουλος είχε ένα άστοχο σουτ. Ο Σπόλιαριτς στο 38΄έπιασε ένα σουτ εκτός περιοχής, αλλά πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Ουζόχο.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας έκανε δυο αλλαγές με τους Βα και Χέντι να περνούν στην θέση των Σπόλιαριτς και Ίλιεφ.

Στο 47΄ο Βα έπιασε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνά λίγο έξω.

Στο 59΄μετά από εκτέλεση φάουλ ο Χούπερ βρέθηκε μπροστά απο τον Δημητρίου, ο οποίος απέκρουσε το σουτ του Άγγλου σε μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του αγώνα.

Στο 70 ο Ουζόχο έκανε μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. 3 λεπτά μετά ένα σουτ του Σαχάρ άλλαξε πορεία και έφυγε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Ρομπέρζ έκανε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Ουζόχο να αποκρούει.

Παρά την πίεση του Απόλλωνα, η Ομόνοια ήταν αυτή που σκόραρε. Συγκεκριμένα στο 75ο λεπτό ο Κακουλλής με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0.

Στο 92΄ο Χέντι έκανε το σουτ και αλλά ο Ουζόχο μάζεψε εύκολα. Λίγο μετά ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας έκανε νέα απόκρουση.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Ψάλτης (84′ Γιούστε), Μπρούνο, Λοϊζου (64′ Μπάρκερ), Κίτσος, Ανσαριφάρντ (78′ Χαραλάμπους), Μπασιρού, Λανγκ, Κούσουλος (78′ Κασάμα), Μίλετιτς, Χούπερ (64′ Κακουλλής).
Στον πάγκο: Φαμπιάνο, Παναγή, Μάταβς, Λέζιακς, Παναγιώτου, Ντίσκερουντ, Μπεζούς.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Δημητρίου, Βουκασίν, Πίττας, Ρέθιο (74′ Χάμπος), Ίλιεφ (46′ Χέντι), Σπόλιαριτς (46′ Βα), Ρομπέρζ, Χαμάς, Αλεσάμι (65′ Σαχάρ), Μαυρίας, Ζράντι (74′ Ντιγκινί).
Στον πάγκο: Πεισότο, Πεϊμπέρνς, Αρτυματάς, Νταμπό, Μαλεκκίδης,  Παναγιώτου, Γιόστεν

ΣΚΟΡΕΡ: 3′ Μπρούνο, 75′ Κακουλλής
ΚΙΤΡΙΝΕΣ
:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ
:
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 4.937

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ
ΟΜΟΝΟΙΑ: 
Ψάλτης, Κούσουλος (2).
ΑΠΟΛΛΩΝ: 
Α. Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Χαμάς, Γιόστεν (2), Β. Γιοβάνοβτς, Ρομπέρζ (5).

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας