18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Ο προπονητής και οι παίκτες τη δουλειά τους.Πάση θυσία θέλουν νίκη σήμερα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Ο προπονητής και οι παίκτες τη δουλειά τους.Πάση θυσία θέλουν νίκη σήμερα

By on 23 Δεκεμβρίου, 2022 0 1004 Views

Το μόνο βέβαιο είναι πως η Aνόρθωση δεν πάει με τις καλύτερες συνθήκες στον αγώνα με την Καρμιώτισσα. (23/12, 19:00 Cablenet)Από τη μια το γεγονός ότι προέρχεται από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα (δύο ήττες από Άρη κι ΑΠΟΕΛ ισοπαλία με Ολυμπιακό), από την άλλη οι τελευταίες διοικητικές εξελίξεις, με την δήλωση-αποχώρησης του Χρήστου Πουλλαΐδη.
Ειδικότερα το διοικητικό θέμα έχει επισκιάσει το αγωνιστικό, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι υπάρχει και ένα παιχνίδι. Είναι άκρως απαραίτητο για την  Ανόρθωση να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη σ’ αυτό, προκειμένου να πάρει τη νίκη που είναι το αποκλειστικό ζητούμενο, για μία σειρά από ευνόητους λόγου. Άλλο τα διοικητικά άλλο ο προπονητής και οι πάικτες που θα πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατό να πάρουν τη νίκη για πολλούς λόγους.Και βαθμολογικούς και ψυχολογικούς.
Ο Τσίσκο Μουνιόθ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους λόγω καρτών Σάμπο και Κορέια, τους τραυματίες Κορρέα και τΑρτυματά. Εναπόκειται στον ίδιο αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Εμπραλίτζε.Ο Ουάρντα είναι στη διάθεση του Μουνιόθ και λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα
Στα της ενδεκάδας, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Λόρια, με τους Χαρογιάν και Αντωνιάδη ή Μπαισίνιο στα στόπερ και ακραία μπακ τους Αμπαρτζουμιάν-Κίκο. Στη μεσαία γραμμή, επικρατέστερη είναι η τριάδα Πάντσεον, Ιωάννου και Χρυσοστόμου, εκτός κι αν επιλέξει τον Γουαρίς σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Νινγκά. Στα άκρα της επίθεσης, τις θέσεις διεκδικούν οι Ουάρντα, Χριστοφή, Παρούτης και (με λιγότερες πιθανότητες) Φερέιρα.