18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή της χρονιάς!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή της χρονιάς!

By on 31 Δεκεμβρίου, 2022 0 301 Views

Το μεγαλύτερο deal της χρονιάς είναι και επίσημο, μιας και o Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ για την επόμενη διετία.

Λίγο πριν «φύγει» το 2022, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στρέφει ξανά πάνω του τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη! Ο CR7 άφησε τη Γιουνάιτεντ και για την επόμενη διετία θα αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ.

Για να πειστεί ο Πορτογάλος να κάνει αυτό το βήμα στα 38 του χρόνια, χρειάστηκε να δει τους Άραβες να δίνουν τα πάντα για να τον πείσουν. Ο Ρονάλντο έκλεισε το ακριβότερο deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μιας και το ετήσιο συμβόλαιό του αγγίζει τα 200 εκατ. ευρώ! Ο Κριστιάνο πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και η Αλ Νασρ ανακοίνωσε τη μεταγραφή της χρονιάς, με τον παίκτη να κρατά τη φανέλα με το «7».

Κριστιάνο

«Είμαι ενθουσιασμένος για μια νέα εμπειρία σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και μια διαφορετική χώρα. Το όραμα της Αλ Νασρ ξεχειλίζει από φιλοδοξία. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην ομάδα, ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει περισσότερες επιτυχίες» ήταν τα πρώτα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Γράφτηκε ιστορία. Είναι μια μεταγραφή που όχι μόνο θα εμπνεύσει τον σύλλογό μας να πετύχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά θα εμπνεύσει το πρωτάθλημα, το έθνος μας και τις μελλοντικές γενιές, αγόρια και κορίτσια να γίνουν ακόμα καλύτεροι» τόνισε στην ανακοίνωσή της η Αλ Νασρ.