18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Άνετο διπλό με σταρ τον Κακουλλή η Ομόνοια

By on 2 Ιανουαρίου, 2023 0 3329 Views

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για την Ομόνοια
Οι πράσινοι επικράτησαν 3-0 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου», κόλλησαν δεύτερη σερί νίκη και πάλι με καλή εμφάνιση και εδραιώνονται στην πρώτη 6άδα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Φερέρα ήταν ο Ανδρόνικος Κακουλλής ο οποίος πέτυχε δύο γκολ,. ενώ άλλο ένα πέτυχε ο Ανσαριφάρντ

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καθαρά προσωπική υπόθεση του Ανδρόνικου Κακουλλή ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Παραλίμνι.

Ο διεθνής επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της Ομόνοιας, όπου πήρε το σημαντικό προβάδισμα. Το πρώτο μέρος δεν ήταν παιχνίδι με πολλές φάσεις. Κάποια σουτ από την ΕΝΠ που δεν απείλησαν τον Ουζόχο.

Η Ομόνοια είχε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Κακουλλή. Ο διεθνής επιθετικός «έκλεψε» την μπάλα, μπήκε από πλάγια στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Στην συνέχεια η ΕΝΠ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Έτσι, φτάσαμε στην φάση του 42’ όπου ο Μπάρκερ σέντραρε στην περιοχή και ο διεθνής επιθετικός με κοντινό πλασέ έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Με τρίτο γκολ για την Ομόνοια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 48’ ο Ψάλτης έκανε την ατομική ενέργεια από δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Ανσαριφάρντ ο οποίος έκανε το 0-3.

Το τρίτο γκολ της Ομόνοιας ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι, καθώς η ΕΝΠ ήταν δύσκολο να αντιδράσει και να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες επικίνδυνες φάσεις και στο 62ο λεπτό πλησίασε το γκολ.  Ο Ντιαβαρά, έκανε αρχικά το σουτ, ο Ουζόχο απομάκρυνε ασταθώς και στην επαναφορά ο Μέιρα έπιασε νέο σουτ, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Μετά από αυτή την φάση, η Ομόνοια έκανε διαχείριση του παιχνιδιού, κρατώντας περισσότερο την μπάλα για να περάσει και ο χρόνος.

Έτσι, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και η Ομόνοια πέτυχε την δεύτερη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

ΕΝΠ: Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Ανσαριφάρντ (77′ Φερνάν), Μέιρα, Γεβρέμοβιτς, Κωνσταντίνου (65′ Μαυρουδής), Κατσιάρης, Βουτσένοβιτς (77′ Ρουσιάς), Κοτσώνης (46′ Κόρσια), Ντρέκσα, Λαμί (54′ Βούκσεβιτς)
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Λουσέρο, Σολωμού, Πρωτοπαπάς, Γαβριήλ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Ψάλτης, Μπάρκερ, Μπρούνο (77′ Χούπερ), Κίτσος, Ανσαριφάρντ (65′ Ντίσκερουντ), Μπασιρού, Λανγκ, Κούσουλος (65′ Κασάμα), Μίλετιτς (77′ Παναγιώτου), Κακουλλής (82′ Σάββα)
Στον πάγκο: Παναγή, Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε,  Λέζιακς, Χαραλάμπους, Βενιζέλου, Σάββα,

ΣΚΟΡΕΡ: 22′, 43′ Κακουλλής, 50′ Ανσαριφάρντ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βουτσένοβιτς/Κούσουλος (3η), Μίλετιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2.500