21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024

Νέα αρχή στα εκτός έδρας θέλει σήμερα η Ομόνοια

By on 2 Ιανουαρίου, 2023 0 810 Views

Η Oμόνοια θέλει η νέα χρονιά να είναι διαφορετική γενικώς και πολύ περισσότερο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν ήταν τραγικό σε συγκομιδή βαθμών στα παιχνίδια μακριά από το ΓΣΠ και θέλει να το αλλάξει κάνοντας την αρχή από το σημερινό ματς στο Παραλίμνι (19:00, Cytavision1).

Μόνο έτσι θα μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητες να κλείσει τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται, κυνηγώντας μέχρι τέλους το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το «τριφύλλι» προέρχεται από την επιτυχία στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και όπως έκλεισε το 2022 θέλει να υποδεχθεί το 2023.

«Θα είναι δύσκολο, όπως πάντα. Στα δικά μου μάτια δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε ό,τι πρέπει για να κερδίσουμε, δεν θα είναι εύκολο», είπε ο Γιανίκ Φερέρα για το σημερινό ματς στο «Τάσος Μάρκου». Τον Βέλγο, όπως σημείωσε σε επισήμανση ότι η Ομόνοια τα τελευταία χρόνια χάνει βαθμούς από νεοφώτιστες ομάδες, δεν τον απασχολούν τα στατιστικά του παρελθόντος. «Κοιτάζω το σήμερα και το αύριο, όχι τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Κάνουμε τη δουλειά μας για να ετοιμάζουμε την ομάδα και να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ομόνοια παρουσιάζεται αποφασισμένη να έχει πολύ καλύτερη συνέχεια και θα ψάξει το σερί νικών, που επίσης της έλειψε στις πρώτες 16 αγωνιστικές, ώστε να πάρει για τα καλά τα πάνω της. Ο Φερέρα, που δεν υπολογίζει τους Παπουλή και Ζαχαρίου, έχει επιλογές για το καλύτερο δυνατό σχήμα.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες που θα μας πει ο προπονητής μας και πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ για το παιχνίδι.