19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΕΡΕΡΑ:Είμαστε χαρούμενοι με την νίκη, με το μηδέν παθητικό.Δεν θα κάνουμε κάτι τρελό στις μεταγραφές

ΦΕΡΕΡΑ:Είμαστε χαρούμενοι με την νίκη, με το μηδέν παθητικό.Δεν θα κάνουμε κάτι τρελό στις μεταγραφές

By on 2 Ιανουαρίου, 2023 0 1504 Views

Στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι με την ΕΝΠ, ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα δήλωσε:

Με το που είδαμε τον αγωνιστικό χώρο είπαμε ότι θα πρέπει μόνο να πάρουμε τους βαθμούς. Η δουλειά έγινε. Ήμασταν χαρούμενοι που σκοράραμε νωρίς γκολ. Απέναντι σε αυτές τις ομάδες αν δεν σκοράρεις νωρίς δυσκολεύουν τα πράγματα. Μετά το 3-0 ήταν δύκσολο για τον αντίπαλο. Θα θέλαμε να κρατούσαμε περισσότερο τη μπάλα. Ήμασταν δυνατοί, ήμασταν και τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ. Είμαστε χαρούμενοι για τους βαθμούς, για την εμφάνιση, για το μηδέν παθητικό. Μετά το 2-0 ήταν δύσκολο για την ΕΝΠ να αντιδράσει. Είμαστε χαρούμενοι με την νίκη, με το μηδέν παθητικό.”

Για τον Κακουλλή: “Είμαστε χαρούμενοι που σκόραρε δύο γκολ.. Του αξίζει διότι δουλεύει πολύ και έξτρα ώρες. Στη ζωή επιβραεύεσαι για την έξτρα δουλειά.”

Για τους παίκτες που απουσίαζαν: “Ο Λοΐζου είναι άρρωστος, ο Παπουλής και ο Μπέζους έχουν πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο Ζαχαρίου πρόβλημα στο ισχίο αλλά επιστρέφει.”

Για τις μεταγραφές: “Θα γίνουν κινήσεις. Δεν θα πω αριθμό. Δεν μπορώ να σας πω πόσες. Εμείς ακόμα αναπτυσόμαστε. Η ομάδα αποδίδει καλά. Δύο μήνες μετά ο κόσμος βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Ξέρουμε ότι υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Δεν θα κάνουμε κάτι τρελό. “