4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KITΣΟΣ:Λατρεύω την Ομόνοια αλλά δεν μπορώ να πω τι θα γίνει στο μέλλον

KITΣΟΣ:Λατρεύω την Ομόνοια αλλά δεν μπορώ να πω τι θα γίνει στο μέλλον

By on 3 Ιανουαρίου, 2023 0 1511 Views

Καλεσμένος στην εκπομπή Τotal Green βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Φώτης Κίτσος, ο οποίος εξέφρασε τη λατρεία τους για την ομάδα της Λευκωσίας, στην οποία θα ήθελε να συνεχίσει, όπως τόνισε…

Όσα δήλωσε ο Φώτης Κίτσος:

Αρχικά είπε: «Ήρθα στην Κύπρο την τελευταία μέρα των μετεγγραφών, στις 11 το βράδυ. Μου είπαν ότι θα μου κάνει καλό, θα έχω παραπάνω λεπτά συμμετοχής, αυτό ήθελα. Ήταν δύσκολο στην αρχή, με βοήθησε όμως η επικοινωνία, είναι πρώτη φορά μόνος μου και διαφορετικό σε σχέση με τους άλλους που έχουν την οικογένεια του.

Δεν το σκέφτηκα πολύ, ήθελα να έρθω για το ποδόσφαιρο. Επικεντρώνεσαι στο ποδόσφαιρο και θέλεις να το δείχνεις κάθε στιγμή. Ξεκίνησα ως εξτρέμ στον Ολυμπιακό, στην αρχή δεν μου άρσε η θέση του αριστερού μπακ, όμως τώρα μου αρέσει περισσότερο αυτή η θέση. Η υποστήριξη του κόσμου είναι έντονη, πας μια βόλτα κι έρχονται 3-4 για να σου δείξουν την στήριξη τους. Αυτό είναι κίνητρο».

Για το μέλλον: «Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει στο μέλλον. Λατρεύω την Ομόνοια, θα ήθελα να συνεχίσω, όμως δεν ξέρουμε τώρα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον».

Για την παρουσία του: «Νιώθω ότι βελτιώνομαι πάρα πολύ. Είναι διαφορετικό να είσαι στην προπόνηση, όπως ήμουν στον Ολυμπιακό με σπουδαίους παίκτες. Μέσω του παιχνιδιού καταλαβαίνεις καλύτερο τι πρέπει να κάνεις και με βοηθά πάρα πολύ.Με τον κύριο Φερέρα μπήκε περισσότερο τακτική στο παιχνίδι, σε σχέση με τον προηγούμενο προπονητή».

Για το παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ: «Αν μου έλεγε κανείς πέρσι ότι θα έπαιζα βασικός στο Ολντ Τράφορντ δεν θα το πίστευα. Αυτό θέλεις να κάνεις από μικρή ηλικία. Θα με βοηθήσουν αυτές οι εμπειρίες. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, είμαι ευγνώμων, ήταν τρομερό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο σε αυτό το ματς. Δεν χρειάζεται να σου πει κανείς τι να κάνεις. Είναι το ματς που ονειρεύεσαι. Είναι πρόκληση, τους βλέπεις στην τηλεόραση και διερωτάσαι πόσο μακριά είναι το επίπεδο σου. Δεν είναι τέρατα, σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα, είναι μεγάλη πρόκληση να σταθείς ως ένα βαθμό απέναντι σε παίκτες όπως ο Άντονι».

Για την ζωή στην Κύπρο: «Είναι πολύ διαφορετική η ζωή στην Κύπρο σε σχέση με την Αθήνα. Είναι πιο ήσυχα, πιο αργά. Μου αρέσει να μένω περισσότερο σπίτι και αυτό με βοηθά. Δεν είναι μια χώρα που έχεις πολλά να κάνεις και αυτό βοηθάει».

Τι σου αρέσει να κάνεις: «Πάμε για καφέ ή για φαγητό με τα παιδιά από την ομάδα, μέχρι εκεί. Οι Κύπριοι με βοήθησαν περισσότεροι. Κάνω με όλους παρέα, είμαι πιο κοντά στον Ζαχαρίου και στον Λοΐζου»