5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Τσιτσιπάς και Σάκκαρη: “Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα”

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη: “Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα”

By on 4 Ιανουαρίου, 2023 0 3600 Views
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη: "Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη μίλησαν για την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup και δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την εξαιρετική πορεία της ελληνικής ομάδας.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης το ελληνικό δίδυμο μίλησε μέσα από το κορτ για τη μεγάλη νίκη τους, αλλά και τη συνολική παρουσία της ελληνικής ομάδας.

Αρχικά, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε: “Είμαι χαρούμενη και περήφανη για αυτή την ομάδα. Είναι το πρώτο τουρνουά της χρονιάς, δεν ξέραμε σε τι κατάσταση θα ήμασταν, αλλά όπως φαίνεται είμαστε καλά”.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο διπλό τονίζοντας: “Από την πρώτη φορά σε αυτό το court τα παιχνίδια μας έκαναν “κλικ”, γνωριζόμαστε καλά, έχουμε εξαιρετική χημεία και αυτό είναι το κλειδί. Σημαντικό, βέβαια, είναι ότι εξελισσόμαστε και ως παίκτες, αυτό μας κάνει να παίζουμε και καλύτερα στο μεικτό διπλό“.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των δύο ομάδων: “Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα. Θέλω να τους συγχαρώ γιατί τα έδωσαν όλα σήμερα. Είχαν μπει οι βάσεις από τις αναμετρήσεις μας στο Hopman Cup. Είναι μια τρομερή βραδιά και ο κόσμος εδώ δημιούργησε τρομερή ατμόσφαιρα. Έλληνες και Κροάτες ήρθαν εδώ και τα έδωσαν όλα”.

Στην παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στάθηκε και η Μαρία Σάκκαρη: “Το Australian Open είναι το Grand Slam μας και κάθε τουρνουά στην Αυστραλία είναι σα να παίζουμε εντός έδρας. Η υποστήριξη των Ελλήνων και το τρόπος που μας φέρονται είναι ξεχωριστός και είμαστε ευγνώμονες που έχουμε φοβερή κουλτούρα, μεγάλη καρδιά και κόσμο που αγαπούν την πατρίδα τους. δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο, είμαι σίγουρη για την υποδοχή στο Σίδνεϊ”.

Για τις αναμετρήσεις με την Ιταλία ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε: Ετοιμαζόμαστε ήδη, πνευματικά είμαστε ήδη εκεί. Είμαι περήφανος για την ομάδα, είμαστε μαχητές. Το πρώτο βήμα εδώ στο Περθ θα μείνει αξέχαστο, είμαι χαρούμενος που το κάναμε εδώ. Θα είμαστε στο Σίδνεϊ, αλλά η καρδιά μας θα είναι εδώ. Έχει κάτι ξεχωριστό και ελπίζουμε να ερχόμαστε εδώ για χρόνια”.