19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Μουνιόθ έφυγε,Λάζαρος επέστρεψε στην Ανόρθωση

By on 6 Ιανουαρίου, 2023 0 2615 Views

Εξελίξεις έφερε στην Aνόρθωση η ντροπιαστική ήττα από τον Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης» Με πιο σημαντική εξέλιξη την αποδέσμευση του Τσίσκο Μουνιόθ, που έχει ως συνέπεια την επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου!

Ο Ισπανός προπονητής είχε θέσει εκτός πλάνου τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό, ο οποίος όμως πλέον επιστρέφει για να τεθεί στη διάθεση του υπηρεσιακού προπονητή Βέσκο Μιχαΐλοβιτς και στη συνέχεια όποιου κληθεί να αναλάβει τα ηνία του πάγκου.

Από εκεί και πέρα, οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών «πάγωσαν» τα θέματα προγραμματισμού και άφησαν κατά μέρος τις επαφές για απόκτηση του Ισπανού Αντονίν Κορτές. Μάλιστα, από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» διαψεύδουν τα περί άφιξης του νεαρού επιθετικού στην Κύπρο.

Φαινεται από τις εξελίξεις ότι η αποδέσμευση του Μουνιόθ και η επιστροφή του Λάζαρου ήταν στο μυαλό της διοίκησης της εταιρείας της Ανόρθωσης αφού οι πληροφορίες διέρρευσαν στα ΜΜΕ πριν από τον αγώνα με τον Ακρίτα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μουνιόθ αντικατέστησε τον Μίλανιτς μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον Α΄γύρο με 4-0 με απόφαση των Λάρκου και Δαμιανού που αποδεσμεύθηκαν λίγο αργότερα λόγω της ευθύνης που είχαν για την πορεία της ομάδας λόγω του των επιλογών τους στην στελέχωση της ομάδας και στην πρόσληψη προπονητή.Η αποδέσμευση Μουνιόθ χρεώνεται ως ακόμη μια λανθασμένη επιλογή από το δίδυμο Λάρκου-Δαμιανού.