28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΙΑΝEΦΣΚΙ:Παίξαμε σαν ομάδα.Είναι πάντα δύσκολο απέναντι στο ΑΠΟΕΛ

ΓΙΑΝEΦΣΚΙ:Παίξαμε σαν ομάδα.Είναι πάντα δύσκολο απέναντι στο ΑΠΟΕΛ

By on 8 Ιανουαρίου, 2023 0 3274 Views

Πρώτες τοποθετήσεις μετά τη νίκη με 1-0 απέναντι στο ΑΠΟΕΛ από τον Τσεντομιρ Γιανέφσκι…

“Όταν αγωνίζεσαι με το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα δύσκολο. Έτρεχε μεγάλο σερί το ΑΠΟΕΛ. Σε κάθε σερί έρχεται το τέλος. Τους είπα αν δεν πάρουμε σοβαρά το παιχνίδι, αν δεν σεβαστούμε τον αντίπαλο δεν έχουμε ελπίδα. Όμως αν αλλάξουμε την νοοτροπία μας όπως κάναμε σήμερα είχαμε ελπίδα. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας μπορεί τεχνικά να μην ήταν εντελώς σωστή όμως παίξαμε σαν ομάδα”

Στη διάσκεψη Τύπου μετά τη νίκη στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ ο προπονητής της ΑΕΛ, Τσεντομίρ Γιανέφσκι ανέφερε:

Αρχικά… “Συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη σημερινή νίκη. Ήταν μια σημαντική νίκη γιατί εξακολουθούμε να πιστεύουμε ακόμα στο στόχο της εξάδας. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Μπορούσε και το ΑΠΟΕΛ να βάλει κάποιο γκολ. Ήμασταν και τυχεροί. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο μας μαζικα στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα”. 

Για το ότι παρόλο που η ΑΕΛ στα τελευταία 5 παιχνίδια δεν δέχεται γκολ όμως δυσκολεύεται να κάνει φάσεις. Θα διορθωθεί με τις μεταγραφές αυτό; “Ναι έχουμε δυσκολία να σκοράρουμε. Είναι θετικό όμως που δεν δεχόμαστε γκολ. Σε κάθε προπόνηση προσπαθούμε όμως δεν τα καταφέρνουμε. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε αυτό τον τομέα. Να κάνουμε περισσότερες φάσεις και να βάζουμε γκολ. Μόνο με τη δουλειά στην προπόνηση μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα”

Πόσο σημαντική είναι η νίκη για την ψυχολογία των παικτών.. “Η αυτοπεποίθηση δεν αγοράζεται έρχεται με τα καλά αποτελέσματα και σίγουρα με αυτή τη νίκη η αυτοπεποίθηση μας θα είναι καλύτερη και για το παιχνίδι της Τετάρτης και για τον στόχο που έχουμε να είμαστε στην πρώτη εξάδα. Παίρνεις μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν κερδίζεις μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ που είχε τόσες συνεχόμενες νίκες”.

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις… “Έχουμε μια μεταγραφή μέχρι τώρα. Ψάχνουμε τους επόμενους, έχουμε τεχνικό διευθυντή και την ομάδα του. Κοιτάζουμε παίκτες. Είμαστε επικεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια. Θα δούμε τις επόμενες μέρες για τις επόμενες μεταγραφές. Θέλουμε ακόμα ένα παίκτη μεσοεπιθετικά και ένα στο κέντρο της άμυνας”